Μεγαρο Μουσικης και Ιεροσπουδαστηριο τεθηκαν υποψιν των Υπουργων απο τους Βουλευτες της Ροδοπης

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΜΘ είχαν συνάντηση με τους υπουργούς της Κυβέρνησης

Σε συναντήσεις εργασίας με τους Υπουργούς της Κυβέρνησης παραβρέθηκαν οι 12 εκλεγμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αναλύοντας θέματα που άπτονται στο εκάστοτε Υπουργείο και αφορούν τις κατά τόπου περιοχές αλλά και την Περιφέρεια γενικότερα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος, άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής. Παράλληλα ιεραρχήθηκαν τα ζήτημα και τέθηκε στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Μυρσίνη Ζορμπά το θέμα του Μεγάρου Μουσικής από τους Βουλευτές της Ροδόπης για να βρεθεί η ουσιαστική λύση για να λειτουργεί σωστά μέσα από έναν σωστά δομημένο Οργανισμό.
 
Οι Βουλευτές της Περιφέρειας μας συναντήθηκαν ακόμα με την Υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία συζητήθηκε το θέμα των συντάξεων καθώς συχνά παρατηρούνται  καθυστερήσεις κυρίως στους πρώην ασφαλισμένους του ΟΓΑ ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε τις κινήσεις του Υπουργού  Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου, μετά την συνάντηση που είχαν οι Βουλευτές της περιοχής μας για το μείζον θέμα του Ιεροσπουδαστηρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.