«Η τεχνη και τα εργαλεια της ηγετικης συμπεριφορας»

Σεμινάριο από τον Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής

Ο Ροταριανός όμιλος Κομοτηνής οργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Η τέχνη και τα εργαλεία της ηγετικής συμπεριφοράς».
 
Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως και δίνει προτεραιότητα στους φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη. Θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 (ώρες 10:00 – 18:00) και Κυριακή πρωί 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Στα διαλείμματα θα προσφερθεί καφές και ελαφρύ γεύμα.
 
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με βιωματικές ασκήσεις, συζητήσεις, προβολή ταινιών και στους συμμετέχοντες θα δοθούν οι αναγκαίες σημειώσεις. Εισηγητής είναι ο Λορέντζος Χαζάπης Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc Management Science Imperial College, τεχνικός σύμβουλος στην Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία, και σύμβουλος επιχειρήσεων.
 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, η οποία αποσκοπεί στο να προσφέρει στους νέους μας γνώσεις και εμπειρίες που θα αξιοποιηθούν, πέρα των πτυχίων τους, στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα. Μια γνωριμία με τεχνικές οι οποίες πλέον είναι απαραίτητες στις επιχειρήσεις  και συμπληρώνουν την επιστημονική κατάρτιση.
 
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις υποβληθείσες αιτήσεις οι οποίες θα πρέπει να σταλούν συμπληρωμένες είτε με FAX στο 2531036242 είτε με email στο [email protected]. Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κόστος για τους συμμετέχοντες καθώς τα έξοδα καλύπτονται εξολοκλήρου από τον Ροταριανό όμιλο Κομοτηνής.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με email στο [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.