Η Κομοτηνη αγκαλιασε την θεατρικη παρασταση «Οι Κατω απ’ τ’αστερια»

Γεμάτο το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Όπου κι αν έπαιξαν, γέμισαν τα θέατρα και συγκίνησαν το κοινό. Ο λόγος για τη Λίλα Μπακλέση και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, δύο ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς που παίζουν μαζί στην παράσταση «Οι Κάτω απ’ τ’αστέρια», το θεατρικό του Τηλέμαχου Τσαρδάκα που ήρθε στην Κομοτηνή το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου.

Ο κόσμος της Κομοτηνής αγκάλιασε την θεατρική παράσταση «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» καθώς η ανταπόκριση που υπήρχε στην προπώληση των εισιτηρίων, ώθησε την παραγωγή της παράστασης σε συνεργασία με τους ηθοποιούς να δοθεί μία ακόμα θεατρική παράσταση το απόγευμα του Σαββάτου. Η ανταμοιβή ήρθε με το ζεστό χειροκρότημα, με το οποίο το κοινό της πόλης μας επιβράβευσε τους δύο ταλαντούχους ηθοποιούς.

Και στις 3 παραστάσεις, στο ΔΗΠΕΘΕ σημειώθηκε το αδιαχώρητο, δείχνοντας την «δίψα» του κοινού της Κομοτηνής για θεατρικές παραστάσεις. Το έργο μας μετέφερε στα τέλη της δεκαετίας του 80’ και τις αρχές της δεκαετίας του 90΄ σε μία πόλη ενός νησιού με κεντρικούς ήρωες τον Νικήτα και τη Μένια που πάνε μαζί σχολείο και γίνονται αχώριστοι. Ωστόσο τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα και καθημερινότητα θα απειλήσει να αλλάξει τα πράγματα. Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.
 
Λίλα Μπακλέση και Κωνσταντίνος Μπιμπής, οι πρωταγωνιστές της παράστασης, ευχαρίστησαν το κοινό, έχοντας δώσει ήδη τον καλύτερο τους εαυτό στις παραστάσεις, που δόθηκαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το μέλλον, καθώς όπως δήλωσαν αγάπησαν την Κομοτηνή και την κουλτούρα της πόλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.