Προχωρουν κανονικα οι μελετες υδρευσης για το νεο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση όμως πλέον η όλη διαδικασία συνεχίζεται κανονικά

Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύνταξη των τοπογραφικών μελετών, επάνω στις οποίες θα βασιστούν οι μελέτες του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, που ετοιμάζουν δωρεάν τα μέλη του Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ροδόπης σε ένδειξη προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Μουζακίδη.
 
Η σύνταξη των τοπογραφικών μελετών καθυστέρησε κάπως, σημείωσε, γεγονός που οφείλεται σε προβλήματα συντονισμού που υπήρξαν μεταξύ των μελών του Συλλόγου, μιας και σχεδόν όλα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη σύνταξη των μελετών.
 
Μέχρι λοιπόν να γίνει ο συντονισμός τους πρόλαβε ο καιρός, και λόγω και άλλων παραγόντων η όλη διαδικασία έμεινε κάπως πίσω, όμως εκτιμούν πως εντός λίγων ημερών θα ολοκληρωθούν οι τοπογραφικές-υψομετρικές μελέτες, που θα παραδοθούν στον υπεύθυνο φορέα, που είναι η ΔΕΥΑ Κομοτηνής, και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η σύνταξη των μελετών ύδρευσης και αποχέτευσης, που θα πατήσουν επάνω στις προηγούμενες.
 
Ο κ. Μουζακίδης εκτιμά πως η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα, ώστε να παραδοθούν μελέτες στη ΔΕΥΑΚ και να είναι συνεπείς στην υπόσχεση που έδωσαν τόσο στην ΔΕΥΑΚ όσο και στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.