Κλειστα τα χαρτια του κρατα ο Δημητρης Λουρικας για το Δημο Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Με την προεκλογική περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη ένταση, με πολλαπλές ανακοινώσεις συνδυασμών και υποψηφίων, η σκέψη πολλών πάει στις κινήσεις άλλων, φερελπίδων υποψηφίων, που μπορεί να σκέφτονται ότι τώρα είναι η ευκαιρία να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των ψηφοφόρων.
 
Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του κ. Δημήτρη Λουρίκα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ ότι το σκέφτεται να συμμετάσχει στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ώστε να διεκδικήσει τη Δημαρχία Κομοτηνής.
 
Ο κ. Λουρίκας ρωτήθηκε για το θέμα πρόσφατα, κατά την κοπή της πίτας του ΤΕΕ Θράκης, και επιφυλάχθηκε να απαντήσει, σημειώνοντας «Κάθε πράγμα στην ώρα του, σήμερα έχουμε την πίτα»
 
Πολύ φοβόμαστε πως η απάντηση αυτή δεν θα κάνει τη συζήτηση να κοπάσει, το αντίθετο μάλιστα, όμως φαίνεται πως ο κ. Λουρίκας, έχοντας ζήσει την εμπειρία προηγουμένως να φτάσει κοντά στην πηγή της υποψηφιότητας, αλλά να μην καταφέρει, υπό ιδιάζουσες συνθήκες, να πιεί νερό, κρατά προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά του, κάτι που ίσως είναι για το καλύτερο…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.