Ο 17χρονος Κομοτηναιος που αγωνιζεται στην Α1 Μπασκετ Τουρκιας

Απαρατήρητα

Ο Εφέ Ζεκιριέ, από μικρός έδειχνε πως ξεχώριζε για το ταλέντο του στο μπάσκετ. Αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής , οι εμφανίσεις του προμήνυαν πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σε ηλικία 15 ετών.
 
Η ΧΑΝΘ, με εμπειρία στην αναζήτηση και εύρεση ταλέντων στις μικρές ηλικίες, εντόπισε τον 16χρονο Εφέ και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Έτσι λοιπόν την αγωνιστική περίοδο 2017/18 αγωνίστηκε στο παιδικό, εφηβικό και ανδρικό τμήμα της ΧΑΝΘ ενώ φέτος πήρε την μεγάλη απόφαση να μεταβεί στην Τουρκία, προκειμένου να συνδυάσει το σχολείο στην Προύσα μαζί με το μπάσκετ στην Τόφας.
 
Εκεί λοιπόν, έχει καταφέρει να δείξει μέρος του ταλέντου στις μικρές ομάδες ενώ παράλληλα παίρνει παραστάσεις και με την ανδρική ομάδα, συμμετέχοντας σε κάποιες προπονήσεις της. Ήδη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, πανηγυρίζει τις πρώτες διακρίσεις με την ευχή να είναι μόνο η αρχή για ένα λαμπρό μέλλον εντός και εκτός παρκέ. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.