Ο Βασιλης Καρρας εκανε «ποδαρικο» στο Ξανθιωτικο καρναβαλι

Ο Βασίλης Καρράς έκανε «ποδαρικό» στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις της Ξάνθης. Ο γνωστός τραγουδοποιός ανέβηκε στην κεντρική σκηνή των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών Καρναβάλι Ξάνθης 2019, το βράδυ της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου «κηρύσσοντας» την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων που φέτος συμπληρώνουν το 54ο έτος της διοργάνωσης.
 
Ο Βασίλης Καρράς εγκαινίασε την κεντρική μουσική σκηνή των εκδηλώσεων, ενώ είχε προηγηθεί ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα μέσα σε ένα πανδαιμόνιο κρουστών, ήχων και κίνησης από την ομάδα Ηχοποιοί, που συνόδεψαν τον Δήμαρχο της πόλης στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων.
 
Τα κρουστά είχαν την τιμητική τους καθώς και η ομάδα Ηχόδραση, παρουσίασε ένα εκρηκτικό μείγμα ρυθμού και κίνησης, η οποία ακολουθήθηκε από ένα εμπνευσμένο μουσικό πρόγραμμα σε ηχοχρώματα Βαλκανίων, από χώρες όπως η Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία που παρουσιάστηκαν με μία διαφορετική προσέγγιση.
 
Η αυλαία της μεγάλης αυτής εορτής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μιας και η κεντρική πλατεία της Ξάνθης «ξεχείλισε» από κόσμο αλλά και διάθεση η οποία αναμένεται να κορυφωθεί στην κεντρική καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαρτίου, με τον βασιλιά καρνάβαλο φέτος να δηλώνει ερωτευμένος περισσότερο από ποτέ, εξού και το θέμα της φετινής παρέλασης.
 
Η καρδιά του καρναβαλιού και φέτος χτυπά στην γειτονική μας πόλη, με Κομοτηναίικη μάλιστα πρωταγωνιστική παρουσία, αυτή της Βασίλισσας του καρναβαλιού που δεν είναι άλλη από την «δική μας» Δήμητρα Μπαλιάκα.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών Θρακικών Λαογραφικών Εορτών εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.