Δεν μετακομιζει ακομα η διανομη τροφιμων στο Δημο Κομοτηνης

Συνεχίζει να χρησιμοποιείται για πρακτικούς λόγους το Πολυλειτουργικό, παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε νέος χώρος κοντά στο κτίριο του ΠΕΡΠΑΤΩ

Η 14η διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες, με τους δικαιούχους του Δήμου Κομοτηνής να προσέρχονται στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, για να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται.
 
Η διανομή συνεχίζεται να γίνεται εκεί, παρά το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί νέος χώρος διανομής τροφίμων των προγραμμάτων ενίσχυσης, ώστε να μην επιβαρύνεται πια ο χώρος του Πολυλειτουργικού.
 
Ο νέος χώρος βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Σίτισης του Δήμου, παρακείμενος στο κτίριο όπου στεγάζεται ο ΠΕΡΠΑΤΩ στην Λαϊκή Αγορά, όμως παρόλο που σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Σωτηρακόπουλο, ο χώρος είναι σχεδόν έτοιμος, τελικά οι αρμόδιοι προϊστάμενοι εισηγήθηκαν να συνεχίσει να γίνεται η διανομή, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος ΤΕΒΑ, στο χώρο του Πολυλειτουργικού.
 
«Ξεκινήσαμε τη διαδικασία με τα ΤΕΒΑ στο Πολυλειτουργικό, και αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε σε αυτό τη διαδικασία, γιατί ο διάδρομος και η διαρρύθμιση βοηθά στην ροή του κόσμου, ώστε να εξυπηρετείται με τη σειρά, χωρίς προβλήματα» ανέφερε.
 
Άλλωστε ο αρχικός λόγος για τον οποίο είχαν σκεφτεί να αλλάξουν το σημείο διανομής, ο συνωστισμός των δικαιούχων τις πρώτες μέρες, έχει πλέον παύσει, μιας και μετά από 14 διανομές ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν χρειάζεται να βιάζεται όπως παλιά ώστε να προλάβει να πάρει τα προϊόντα που του αναλογούν.
 
«Ξέρουν τώρα ότι θα πάρουν και την τελευταία σακούλα, και μας βολεύει ο χώρος» κατέληξε ο κ. Σωτηρακόπουλος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.