Γιατρους τριων ειδικοτητων αναζητα η «Κ. Καραθεοδωρη»

Για την υλοποίηση του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την υγεία και την προστασία του παιδιού»

Η εταιρεία Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. υλοποιεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Βουλγαρία 2014-2020» το έργο με τίτλο: «Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection II– Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την υγεία και την προστασία του παιδιού ΙΙ/INTERSYC II» με επικεφαλή εταίρο «Το Χαμόγελο του παιδιού».  Στο πλαίσιο του έργου θα υλοποιηθούν δράσεις προληπτικής ιατρικής σε παιδιά των Δήμων Κομοτηνής, Μαρωνείας- Σαπών και Ιάσμου στις κινητές μονάδες του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
 
Για την υλοποίηση των δράσεων η Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. ενδιαφέρεται να προβεί στην σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών διάρκειας 44 εργάσιμων ημερών από ιατρούς με τις παρακάτω ειδικότητες: Α) Παιδίατρος Β) Ωτορινολαρυγγολόγος Γ) Οφθαλμίατρος.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την προσφορά τους έως την Παρασκευή 01/03/2019 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. (Ν. Τσανακλή 15, Κομοτηνή,69132).
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. http://www.karatheodori.org/ή να τηλεφωνήσετε στο 2531023165.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.