Η Κικη Τσαλικη το νεο μελος της ομαδας των «ποντικιων» της Κομοτηνης

Η νέα τραγουδίστρια της Κομοτηναίικης μπάντας “Mice: The Swing Band”

Οι «Mice: The Swing Band» είναι μια πλέον γνώριμη τοπική μπάντα με μεγάλες προοπτικές που μας έχει συνηθίσει σε απρόσμενα καλό θέαμα.
 
Την Τετάρτη, δηλαδή δυο μέρες πριν από την προχθεσινή τους εμφάνιση στο Le Roi της Κοζάνης μια έντονα κόκκινη αυλαία κάλυψε τα μέλη του συγκροτήματος προϊδεάζοντας για κάτι νέο και συνάμα εντυπωσιακό που όλοι και όλες οι φίλοι του συγκροτήματος περίμεναν με αγωνία.
 
24 ώρες αργότερα, την Πέμπτη, μέρα παραμονής της συναυλίας στην Κοζάνη, η αυλαία άνοιξε έτσι ώστε οι φιγούρες να πάρουν όψη, και οι ουκ ολίγοι  ακόλουθοι της μπάντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γνωρίσουν την νέα τραγουδίστρια της μπάντας, Κική Τσαλίκη, με αυτόν τον ιδιαίτερο και τόσο ευφάνταστο τρόπο.
 

Η Κική Τσαλίκη παρουσιάστηκε λοιπόν στο κοινό με την μπάντα να την καλωσορίζει  και δια μέσου του επίσημου λογαριασμού τους στα social media.
 
Σύμφωνα με το «καλωσόρισμα»  η ενασχόληση της Κικής με τη μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία και συμπεριλαμβάνει σπουδές σύγχρονου τραγουδιού αλλά και κλασσικού, jazz, ελληνικού και ευρωπαϊκού, ενώ ασχολείται παράλληλα με το θέατρο και τον χορό.
 
«Το μεγάλο μυστικό των ποντικιών είναι η πολυτάλαντη Κική Τσαλίκη» έγραψαν μεταξύ άλλων υποδεχόμενοι τη νέα τραγουδίστρια της μπάντας.
 
Η πολυτάλαντη αυτή performer λοιπόν είναι η νέα «ποντικίνα» που θα δώσει ένα έξτρα μπρίο στην σκηνική παρουσία του συγκροτήματος.
 
Το συγκρότημα το οποίο υπόσχεται νέες εμφανίσεις και δημιουργίες σύντομα για όλους εμάς που τους ακολουθούμε ανελλιπώς!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.