Πεντε ιρλανδικες διαβασεις κλειστες στη Ροδοπη

Άρθηκε η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εγνατία Οδό μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης

Κλειστές είναι τη Δευτέρα, λόγω συσσώρευσης υδάτων, πέντε ισόπεδες Ιρλανδικού τύπου διαβάσεις, σύμφωνα με το Δελτίο καιρικών φαινομένων της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Έτσι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις διαβάσεις, Μεσοχωρίου, Αγ. Μαρίνας Ιμέρου, Μωσαϊκού, Σκαλώματος και Αρριανών.
 
Επίσης σημαντικές διακοπές έχουν γίνει στο επαρχιακό Δίκτυο της Νήσου Σαμοθράκης και συγκεκριμένα:  Επ.Ο. Καμαριώτισσας – Χώρας, Επ.Ο. Καμαριώτισσας – Αλωνιών, Επ.Ο. Καμαριώτισσας – Παλαιάπολης.
 
Τέλος στο οδικό δίκτυο του Έβρου έχει γίνει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο ορεινού όγκου Λεπτοκαρυάς – Μεγάλου Δερείου.
 

Άρθηκε η απαγόρευση φορτηγών στην Εγνατία

 
Από την Γενική Περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση ΑΜΘ ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, που εφαρμόστηκε λόγω των θυελλωδών ανέμων στην περιοχή, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αίρεται λόγω ύφεσης των καιρικών φαινόμενων.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.