Στο «γαλαζιο» ευρωψηφοδελτιο ο πρωην Περιφερειαρχης ΑΜ-Θ Μιχαλης Αγγελοπουλος

Απαρατήρητα

Στο Ευρωκοινοβούλιο δοκιμάζει αυτή τη φορά τις δυνάμεις του ο πρώην Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Μιχάλης Αγγελόπουλος.
 
Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις νέων υποψηφίων από πλευράς της γαλάζιας παράταξης ο κ.Αγγελόπουλος, νυν δήμαρχος Σάμου, θα είναι ένας από τους υποψηφίους της ΝΔ κατόπιν απόφαση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος διετέλεσε Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ την περίοδο 2004-2007, ενώ όπως αναφέρει και το σχετικό βιογραφικό του κατά τη διάρκεια της θητείας του σημειώθηκε αύξηση της απορροφητικότητας έργων του ΠΕΠ ΑΜΘ από 13%-70% και παράλληλα εγκρίθηκαν 250 ιδιωτικές επενδύσεις 200.000.000 ευρώ. 
 
Ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας την ως «μία  μεγάλη προσωπική τιμή, η οποία επίσης τιμά με τον καλύτερο τρόπο και το ακριτικό νησί της Σάμου, που, αν και έχει υποστεί βαριές συνέπειες, έχει σταθεί απέναντι στο μείζον ζήτημα των καιρών μας, αυτό του προσφυγικού/μεταναστευτικού, με αταλάντευτη αξιοπρέπεια, γνήσιο ανθρωπισμό και βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης». Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.