Παρασκευή και 15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κομοτηνή

07.03.2019 09:51

Σειρά επισκέψεων γαλάζιων στελεχών το επόμενο διάστημα στην περιοχή

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου αναμένεται τελικά να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί μεταξύ άλλων και στην Ροδόπη όπου αναμένεται να επισκεφθεί τόσο τον Ίασμο αλλά και την περιοχή των Σαπών, εκτός των προγραμματισμένων επισκέψεών του στην Κομοτηνή.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην περιοχή μας ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το τέλος του Φεβρουαρίου, ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες της «Ωκεανίδας» αποτέλεσαν εμπόδιο για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.
 
Οι τρέχουσες καιρικές συνθήκες πάντως προμηνύονται καλές επομένως εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στην περιοχή μας.
 
Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες του «ΠτΘ» το επόμενο διάστημα αναμένεται σειρά επισκέψεων γαλάζιων στελεχών, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης αλλά και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια ευρωβουλευτής. Ν.Β.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine