Τιμησε την παγκοσμια ημερα της γυναικας μοιραζοντας τριανταφυλλα το Αστικο ΚΤΕΛ Κομοτηνης

Σε συνεργασία με τον Βασιλιά του Καρναβαλιού της Ξάνθης γύρισαν όλη την πόλη προσφέροντας χαμόγελα στο γυναικείο πληθυσμό της Κομοτηνής

Μια ακόμη πρωτότυπη δράση σχεδίασε και υλοποίησε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
 
Για τον λόγο αυτό, το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μαζί με τον Βασιλιά του Καρναβαλιού της Ξάνθης, μοίρασαν στις γυναίκες 2.500 τριαντάφυλλα  σε ανάμνηση και υπενθύμιση των αγώνων των γυναικών, επισκεπτόμενοι στα κεντρικά σημεία της πόλης.
 
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής επισκέφτηκαν τη Νομαρχία, την Αστυνομία, τον «Περπατώ», το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, το Δημαρχείο και την κεντρική αγορά της πόλης, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις στο χώρο του Kosmopolis, όπου μοίρασαν όλοι μαζί τριαντάφυλλα και σκόρπισαν χαμόγελα, καθώς οι περισσότερες γυναίκες δεν περίμεναν μία τέτοια έκπληξη.
 
Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο Βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος των Αστικών Κομοτηνής. «Αυτές είναι ιδέες για διαφήμιση αλλά είναι παράδειγμα προς μίμηση» επισήμανε ο Ξανθιώτης επισκέπτης, ο οποίος μοιράζοντας τριαντάφυλλα προσκάλεσε όλους στο καρναβάλι της Ξάνθης στην κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων. 

Νίκος Λυκούδης «Μέσα από αυτήν τη δράση θέλουμε να αναδείξουμε το ρόλο της γυναίκας στη ζωή μας» 

Ιθύνων νους της αναβάθμισης της εικόνας των Αστικών Κομοτηνής σε επικοινωνιακό και όχι μόνο επίπεδο είναι ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής κ. Λυκούδης, ο οποίος μίλησε για την ιδέα που είχαν με στόχο να τιμήσουν τις γυναίκες της πόλης. «Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ως Αστικά Κομοτηνής είπαμε να υλοποιήσουμε και να μοιράσουμε λουλούδια για να κάνουμε τις γυναίκες να χαμογελάσουν και να πούμε με αυτόν τον τρόπο ένα ευχαριστώ προς το γυναικείο φύλο» τόνισε ο κ. Λυκούδης και συμπλήρωσε πως στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του ρόλου της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και παράλληλα της αναγκαιότητας που έχει ο ρόλος τους στην καθημερινότητα όλων μας.  Επιπλέον ο κ. Λυκούδης επισήμανε ότι «οφείλουμε με κάθε τρόπο να πούμε ένα απλό ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες της ζωής μας, είτε πρόκειται για μητέρες, είτε για κόρες και συζύγους» ενώ με ικανοποίηση εξήγησε πως με απλές κινήσεις προσδοκούν σε απλές μικρές χαρές με τον κόσμο να αγκαλιάζει την δράση. 

«Χρέος μας να προάγουμε όμορφα ιδανικά που να αποτρέπουν τους νέους από σύγχρονες προκλήσεις» 

Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τα τελευταία χρόνια με μία σειρά ενεργειών, όπως η δωρεά στο ΔΑΔΑΑ, την Εθελοντική Αιμοδοσία και την χορηγική συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους της πόλης. «Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής είναι ένας συγκοινωνιακός Φορέας στην περιοχή μας και βάσει της νομοθεσίας που διέπει την ελληνική κοινωνία εκτός από αυτό έχει και μία σημαντική εταιρική κοινωνική ευθύνη. Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται και η σημερινή δράση, όπως και η συμμετοχή μας σε διάφορες άλλες δράσεις, προσπαθώντας να προάγουμε όμορφα ιδανικά για τους νέους» εξήγησε ο κ. Λυκούδης αναφερόμενος στις παράλληλες δράσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής, που δεν περιορίζεται στη μεταφορά επιβατών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.