«H μονη αλλαγη που επεφερε ο κ. Μετιος μεχρι σημερα στον οδικο χαρτη της Περιφερειας ειναι η γεφυρα του Κομψατου»

Αιχμηρή ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης» με αφορμή την ανακοίνωση της οδικής σύνδεσης Δράμας - Καβάλας

Σφοδρή επίθεση στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» κ. Χριστόδουλος Τοψίδης με αφορμή την εξαγγελία προ μερικών ημερών της Περιφέρειας για την οδική σύνδεση Δράμας-Καβάλας. 
 
«H μόνη αλλαγή που επέφερε μέχρι σήμερα στον οδικό χάρτη της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες» σημειώνει αρχικά στην ανακοίνωση ο κ. Τοψίδης, επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες από την πεσμένη γέφυρα Κομψάτου στον Ίασμο.
 
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η γέφυρα, για την οποία αποκλειστικά αρμόδια είναι η Περιφέρεια, κατέρρευσε πριν από δυο χρόνια, όμως ο Περιφερειάρχης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα ο Δήμος Ιάσμου να έχει αποκοπεί από την υπόλοιπη Ροδόπη.
 
Παράλληλα αφήνονται αιχμές, για το γεγονός ότι η εμπλοκή του Περιφερειάρχη στην υπόθεση της γέφυρας μπροστά στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας, το μόνο που πέτυχε είναι να οδηγήσει σε πλήρη καθυστέρηση την έναρξη των διαδικασιών για την αποκατάστασή της.

Για αυτό και ο κ. Τοψίδης θεωρεί πρόκληση την εξαγγελία για αλλαγές στο «τοπίο των οδικών μεταφορών της Περιφέρειας υπόσχεται ο Περιφερειάρχης», με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, τάζοντας ότι θα διαθέσει 75 εκατομμύρια Ευρώ από τα ταμεία της Περιφέρειας για τον σκοπό αυτό.
 
Μάλιστα σημειώνει πως τους τελευταίους δύο μήνες, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ έχει υποσχεθεί τόσα εκατομμύρια ευρώ «δεξιά και αριστερά», που κάνει τους πολίτες να απορούν για το σύγχρονο «λεφτά υπάρχουν».
 
«Ας φτιάξει πρώτα ο κ. Μέτιος όσα γκρεμίστηκαν επί των ημερών του, τα οποία χρειάζονται λιγότερα χρήματα και ύστερα ας αλλάξει και τον οδικό χάρτη της ΑΜΘ», σχολιάζει, ζητώντας από τον περιφερειάρχη, θεωρώντας πως «τίποτα δεν πρόκειται να κάνει, όπως δεν έκανε δυόμισι χρόνια τώρα, να αφήσει τα προεκλογικά πυροτεχνήματα, γιατί δεν μπορεί πλέον να κοροϊδέψει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του».
 
«Οι μέρες του Περιφερειάρχη στο τιμόνι της Περιφέρειας είναι λίγες, και αυτό είναι το ευχάριστο για τον τόπο μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.