Οι μαθητες της Κομοτηνης εχουν τη δικη τους καρναβαλικη εκδηλωση

Ρεκόρ συμμετοχής στη φετινή μαθητική παρέλαση

Η αποκριάτικη μαθητική παρέλαση μαθητών και μαθητριών των σχολείων της Κομοτηνής που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, 9 Μαρτίου, σηματοδότησε το τέλος και των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.
 
Για ακόμα μία χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού με την πολύτιμη συνδρομή του Συνδέσμου Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής έστησαν μία υπέροχη γιορτή, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
 

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό οι μαθητές και οι μαθήτριες 12 συνολικά δημοτικών σχολείων της πόλης μας, καθώς επίσης και κάποιων παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών, έβαλαν τις καρναβαλικές τους στολές και παρήλασαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σημείο εκκίνησης το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, όπου στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με χορό και μουσική.
 
Τον ρυθμό έδινε από την σκηνή ο Dj Lagos, ενώ καρναβαλιστές επί σκηνής ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με χορευτικές φιγούρες, zumba και πολλά πολλά άλλα. 

4η χρονιά υλοποίησης με ρεκόρ συμμετοχής 

Παρούσα και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία ευχαριστώντας θερμά για την άριστη όπως την χαρακτήρισε συνεργασία τον Σύνδεσμο Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής έκανε λόγο για μία ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία εξελίχθηκε στο πέρασμα των χρόνων, γεγονός που διαφαίνεται και από το φετινό ρεκόρ συμμετοχής. Η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη από το σύνολο των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής και ευχήθηκε Καλή Σαρακοστή σε όλους, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
 

Για έναν θεσμό ο οποίος βρίσκεται στην 4η χρονιά υλοποίησής του έκανε λόγο με τη σειρά της η εκπρόσωπος του Συνδέσμου  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ελευθερία Μιχελή – Μπότσαρη η οποία ευχαρίστησε το σύνολο των συμμετεχόντων και κυρίως τους μικρότερους συμπολίτες μας, τα παιδιά, που, όπως εξήγησε, πλέον αναμένουν με ανυπομονησία το καρναβαλικό αυτό ραντεβού.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν και η συνδρομή του Παραρτήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό το άγρυπνο βλέμμα των Σαμαρειτών του οποίου τελούσε όλη η εκδήλωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.