Στα ακρα η συγκρουση Νοσοκομειου Κομοτηνης- Εισαγγελεως

Την πρόθεσή του να καταθέσει την παραίτηση του ως ένδειξη διαμαρτυρίας εξέφρασε ο διοικητής Γιώργος Φιλιππίδης - Την παραίτησή του από την προεδρία του Συλλόγου εργαζομένων ανακοίνωσε και ο Κοσμάς Φιλιππίδης

Την πλήρη «κατάρρευση» της σχέσης με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, περιέγραψαν ο Διοικητής κ. Γιώργος Φιλιππίδης, το μέλη του ΔΣ αλλά και στελέχη του Νοσοκομείου Κομοτηνής σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, με τον κ. Φιλιππίδη να σημειώνει πως προτίθεται να καταθέσει την παραίτησή του τη Δευτέρα, αντιδρώντας στις παρεμβάσεις της εισαγγελέως κ. Κωνσταντίνας Μελισσάρη.
 
Παράλληλα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Κοσμάς Φιλιππίδης τόνισε πως θα καταθέσει και ο ίδιος την παραίτηση από τη θέση του, για τον ίδιο λόγο.
 
Να υπενθυμίσουμε πως αυτή η αντιπαράθεση υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα, και αφορά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεται η φροντίδα παιδιών που έχουν απομακρυνθεί από τους γονείς τους με εισαγγελική παραγγελία, για διάφορους λόγους  και τα οποία φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο.
 
Αφορμή για την κορύφωση της αντιπαράθεσης αποτέλεσαν, σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη, οι αναφορές της εισαγγελέως σε συναντήσεις με κοινωνικούς λειτουργούς τόσο την προηγούμενη εβδομάδα όσο και την Πέμπτη, στις οποίες φέρεται να καταφέρθηκε εναντίον τόσο του ιδίου όσο και του προσωπικού.
 
Όπως ανέφερε, παρόλο όμως που οι εργαζόμενοι υπερβάλλουν εαυτό για να εξυπηρετήσουν ανάγκες που δεν είναι στην αρμοδιότητα του Νοσοκομείου, όπως καθορίζεται από τον οργανισμό του και τους νόμους, κάνοντας την υπέρβαση και εξυπηρετώντας ανάγκες παιδιών που τους έρχονται με εισαγγελική παραγγελία, και το ίδιο κάνουν με κακοποιημένους και άστεγους, συνεργαζόμενοι με γνώμονα τις ανάγκες των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, που το έχουν ανάγκη.
 
Αυτή την προσπάθεια θεωρεί πως ακυρώνει συνεχώς η κ. Μελισσάρη, καταφερόμενη συνεχώς εναντίον του νοσοκομείου, του ίδιου και των εργαζομένων σε αυτό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.