Ενημερωθηκε για ζητηματα ΑμΕΑ και Ειδικης Αγωγης ο Γ. Λεβεντης

Σειρά Επαφών σε φορείς της πόλης για τον υποψήφιο δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Κύκλο επαφών με φορείς που έχουν έδρα το Δήμο Κομοτηνής ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γιάννης Λεβέντης με σκοπό την ενημέρωση, την ανάδειξη των προβλημάτων και των τρόπων αντιμετώπισής τους.
 
Για το σκοπό αυτό στο διάστημα από  27 Φεβρουαρίου μέχρι 13 Μαρτίου 2019 συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμΕΑ Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, με μέλη του Δ.Σ  του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «ΠΕΡΠΑΤΩ», με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ).
 
 Η ενημέρωση αφορούσε  ζητήματα των ΑμΕΑ και της Ειδικής Αγωγής. Το περιεχόμενο των συζητήσεων αντανακλά την πραγματικότητα στο Δήμο Κομοτηνής και ευρύτερα στους συγκεκριμένους τομείς (ΑμΕΑ Ειδική Αγωγή). Αναδείχθηκαν τα προβλήματα που απαιτούν λύσεις, άμεσα και μεσοπρόθεσμα. Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα προβλήματα σε συνδυασμό με προτάσεις αντιμετώπισής τους, με πρώτο βήμα συνέντευξη τύπου τις επόμενες μέρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.