Ο Δημητρης Χαριτου για την επισκεψη Μητσοτακη

«Ευτυχώς η κοινωνία έχει κρίση και κυρίως μνήμη»

Τα όσα δήλωσε κατά την επίσκεψή του στη Ροδόπη, σχολίασε το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ κ. Δημήτρης Χαρίτου με γραπτή του τοποθέτηση.
 
« Η Ροδόπη και η Θράκη δεν προσφέρονται για ασκήσεις καταστροφολογίας και για σενάρια κινδυνολογίας, με αναφορές όπως “εικόνες πλήρους εγκατάλειψης της περιοχής”, όταν μάλιστα αυτές προέρχονται από τον αρχηγό του κόμματος της ΝΔ , που οι πολιτικές που άσκησε ως κυβέρνηση για παρά πολλά χρόνια, οδήγησαν την περιοχή στην θλιβερή τελευταία θέση κατάταξης σε Ελλάδα και Ευρώπη» ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής ο κ. Χαρίτου για να υπογραμμίσει πως «αν σήμερα χρειάζεται κάτι η περιοχή, αυτό είναι πολιτικές στήριξης για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, στοχευμένες, κοινωνικές πολιτικές για τους οικονομικά αδύναμους και, προπαντός, συναίνεση και σταθερότητα στην περιοχή. Ζητήματα  τα οποία  κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι διασφαλίζει με την πολιτική της η σημερινή κυβέρνηση».
 
«Ευτυχώς η κοινωνία έχει κρίση και κυρίως μνήμη, ώστε να μην επιστρέψουμε στο παρελθόν, στο γνώριμο παραγωγικό μοντέλο της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας, της διαφθοράς και της διαπλοκής στην περιοχή ,που άφησε “κουφάρια” και ανεργία. Αυτό είναι άλλωστε το πρόγραμμα και το όραμα που έχει ο αρχηγός της ΝΔ για την περιοχή όσο και αν επιχειρεί να το κρύψει!» σημείωσε κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.