Ελλαδα – Βουλγαρια… Συμμαχια

Απαρατήρητα

Ελληνοβουλγαρικές σχέσεις φαίνεται πως αναπτύσσονται μεταξύ των συλλόγων της περιοχής. Συγκεκριμένα, το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με την Βουλγαρική Bultex Zlatograd με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και τη διεύρυνση των οριζόντων των μελών των δύο συλλόγων.
 
Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, το Σάββατο στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Α.Ε. Κομοτηνής  με το ΑΣ Δημοκρίτειο , οι άνθρωποι της Α.Ε. Κομοτηνής υποδέχθηκαν τους ανθρώπους της Bultex Zlatograd, με τους οποίους έχουν ξεκινήσει συνεργασία και επίκειται αδελφοποίηση.
 
Στους ανθρώπους από την ομάδα της Βουλγαρίας δόθηκαν αναμνηστικά προϊόντα της ομάδας, προϊόντα από το καφεκοπτείο του προπονητή των ακαδημιών Σαδήκ Χατζή Μεμετ Ογλού και τουριστικός οδηγός της περιοχής μας γραμμένος στη βουλγαρική γλώσσα.
 
Οι άνθρωποι της Bultex  ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της Α.Ε. Κομοτηνής για την φιλοξενία  ενώ στην απονομή αναμνηστικών δώρων παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος και λάτρης του αθλητισμού κ. Μιχάλης Πολυτσάκης. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.