Digital Marketing event στην Αλεξανδρουπολη απο τον Χρυσο Οδηγο

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Ο Χρυσός Οδηγός ένα από τα μεγαλύτερα digital agencies στην Ελλάδα, στηρίζοντας τον σύγχρονο επαγγελματία σε θέματα Digital Marketing, πρόκειται να διοργανώσει στην Αλεξανδρούπολη, στις 20 Μαρτίου 2019, ένα εκπαιδευτικό event για το Digital Marketing.
 
Έμπειρα στελέχη του χώρου θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τον αποτελεσματικότερο τρόπο παρουσίας τους στο Internet, για τις δυνατότητες που έχουν σχετικά με την προώθηση την επιχείρηση τους online αλλά και για το πώς μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα του website τους. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) με τον οποίο υποχρεούνται πλέον να εναρμονίζονται όλοι οι επαγγελματίες.
 
Το event θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307, με ώρα έναρξης 17:00 και διάρκεια 3 ώρες (η συμμετοχή είναι δωρεάν).
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2551110336 ή να στείλουν email στο: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.