Κατα της διοικησης του Εργατουπαλληλικου και παλι η Ανεξαρτητη Συνδικαλιστικη Παρεμβαση

«Ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία εκθέτουν τον θεσμό και ευτελίζουν τις διαδικασίες του»

Για παράτυπες διαδικασίες κατηγορεί για ακόμη μια φορά τη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση. Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ με τη συνδικαλιστική παράταξη να ισχυρίζεται ότι δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Παράλληλα η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση επανέρχεται  στο θέμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του προέδρου και της εργαζομένης κάνοντας λόγο για προσπάθεια ηθικής και οικονομικής εξόντωσης.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, για άλλη μια φορά εκθέτει τον θεσμό και ευτελίζει τις διαδικασίες του.
 
Αναφερόμαστε στο Συνέδριο – Παρωδία που έγινε το προηγούμενο διάστημα και στο οποίο αφού εξασφάλισε    ότι οι  άλλες παρατάξεις  θα είναι απούσες (οι  εκπρόσωποι της παράταξής μας, αλλά και του ΠΑΜΕ παραβρίσκονταν σε Συνέδρια άλλων Ομοσπονδιών) , δείχνοντας και πάλι τη «δημοκρατική» του ευαισθησία, αφού δεν συνεννοήθηκε από πριν με κανένα, έκανε εκλογές για αντιπροσώπους στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ , στις οποίες πήρε μέρος μόνο η παράταξη του Προέδρου!! Μάλιστα στην συνεδρίαση της  Εξελεγκτικής  Επιτροπής (αυτή που ελέγχει τα οικονομικά  του ΕΚ), δεν κάλεσε καν τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της παράταξης μας! Μιλάμε για διαδικασίες που θα ζήλευαν οι απανταχού δικτάτορες !! Πάντως για τις λεπτομέρειες του Συνεδρίου αυτού θα επανέλθουμε, με πολύ  ενδιαφέρουσες  λεπτομέρειες,  αργότερα.
 
Παράλληλα με τα όσα εξευτελιστικά συμβαίνουν στο ΕΚ, με ευθύνη του Πρόεδρου  και της πλειοψηφίας, συνεχίζεται η απαράδεκτη-αντεργατική-εκδικητική-ανήθικη επίθεση, λειτουργώντας σαν τον χειρότερο εργοδότη,  του Εργατικού Κέντρου προς την εργαζόμενη στο ΕΚ και συνδικαλίστρια,  Ρύια Πατσατζή, που αφού παράνομα απέλυσαν, συνεχίζουν με σωρεία κατασκευασμένων και ψεύτικων κατηγοριών τις μηνύσεις ,ώστε να την εξοντώσουν ηθικά και οικονομικά. Νομίζουμε ότι αυτή η συμπεριφορά, ξεπερνά τα όρια ακόμα και της διαμάχης εργαζόμενου-εργοδότη, πόσο μάλλον τα όρια, υποτίθεται «εκπροσώπων των εργαζομένων». Κάποιες εκ των μηνύσεων αυτών, εκδικάζεται την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Ροδόπης. Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να ακυρώσει τους σχεδιασμούς αυτών που αμαυρώνουν το  Εργατικό Κίνημα της περιοχής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.