Fair play: Ο αθλητικος πολυχωρος που μας συστηνει το Bubble Football

Η νέα μόδα για τους ποδοσφαιρόφιλους που σαρώνει την Ευρώπη ήρθε και στην Κομοτηνή

Μία καινούρια ιδέα έχει αρχίσει να κερδίζει, και στην Ελλάδα, τα γήπεδα ποδοσφαίρων. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του ποδοσφαίρου που συνδυάζει αθλητισμό και άφθονο γέλιο και ονομάζεται «Bubble Football» ή αλλιώς «ποδόσφαιρο φούσκα».
 
Σε αυτό το εναλλακτικό άθλημα, οι παίκτες παίζουν το κλασικό ποδόσφαιρο «ντυμένοι» με μία διάφανη φούσκα – μπαλόνι. Το bubble football, το νέο αυτό άθλημα – παιχνίδι είναι ιδανικό για παιδιά και εφήβους. Ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι μία  φούσκα – μπαλόνι για ποδόσφαιρο, η οποία είναι πολύ ελαφριά, απόλυτα ασφαλής και μάλιστα προστατεύει τον παίκτη από χτυπήματα ή πτώσεις.

Ο ενθουσιασμός που προκαλεί στους παίκτες, μικρούς και μεγάλους, αλλά και η διασκέδαση που προσφέρει είναι εγγυημένα.

Μάλιστα και μεγάλες ομάδες, όπως η Barcelona στην Ευρώπη και ο Ατρόμητος σε εγχώριο επίπεδο έχει ανεβάσει σχετικό βίντεο με τους αθλητές να επιδίδονται σε μάχες, που προκαλούν γέλιο σε όλους όσους τις παρακολουθούν.
Ήρθε η ώρα όμως και οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Ροδόπης να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο BubbleFootballστις εγκαταστάσεις του αθλητικού πολυχώρου Fair-Play. 

Ανδρέας Βασιλειάδης «Αισιοδοξώ πως η Κομοτηνή θα αγαπήσει το Bubble Football» 

Ο Ανδρέας Βασιλειάδης, που διατηρεί τον πολυχώρο Fair Play στην Κομοτηνή, ήταν ο εμπνευστής της έλευσης του Bubble Football. «Το είδα στην Αθήνα, που το είχε ένα αθλητικό κέντρο, μου άρεσε σαν ιδέα και το φέραμε και εμείς στην Κομοτηνή» εξήγησε ο κ. Βασιλειάδης και συμπλήρωσε πως μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή είναι η  τρίτη πόλη στην Ελλάδα, που μπορούν να πραγματοποιηθούν αναμετρήσεις Bubble Football. «Στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει και έχει αγαπηθεί και τώρα κάνει τα πρώτα βήματα στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης με την ευχή να  αγαπηθεί το ίδιο και στην Κομοτηνή.
 
Η πρώτη δοκιμή του Bubble Football έγινε στα παιδιά των ακαδημιών, τα οποία απόλαυσαν το νέο παιχνίδι και έδειξαν πως πρόκειται να αγαπηθεί από όλους.

«Πλέον μπορούν να έρθουν όλοι με τις παρέες τους και να παίξουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσουν το θέαμα» συμπλήρωσε ο κ. Βασιλειάδης, καλώντας τον κόσμο να δοκιμάσει τη νέα μόδα.
 
Μάλιστα για την προώθηση του νέου αυτού σπορ, το Fair Play προγραμματίζει στις 30 και 31 Μαρτίου τουρνουά, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι 16 ετών και πάνω. 

Νίκος Βασιλειάδης «Επενδύουμε συνεχώς για τη διεύρυνση των παροχών στο κοινό της Κομοτηνής» 

Ο Νίκος μαζί με τον αδερφό του Ανδρέα, έχουν μετατρέψει τον χώρο του Fair-Play σε έναν αθλητικό πολυχώρο, επενδύοντας κάθε μήνα σε νέες υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων. «Στις Ακαδημίες μας έχουμε 180 παιδιά και 15 παιδιά στον Ίασμο» τόνισε με υπερηφάνεια ο Νίκος Βασιλειάδης, απαριθμώντας τις παροχές που διαθέτει ο χώρος. «Το Bubble Footballείναι μία ακόμα απόδειξη πως μας αρέσει να καινοτομούμε. Παρέχουμε ό,τι χρειάζονται τα μικρά παιδιά καθώς στις εγκαταστάσεις μας έχουμε ένα μεγάλο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, δύο γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, δύο γήπεδα 5Χ5 με πλαστικό χλοοτάπητα, το  ένα μάλιστα είναι περιβαλλόμενο με μπαλόνι ενώ υπάρχει και το γήπεδο 8Χ8 με τελευταίας γενιάς τάπητα». Οι παροχές μάλιστα δεν σταματάνε εκεί καθώς στους γονείς δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν τις προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο μπαλόνι μέσα από τηλεόραση, καθώς έχει τοποθετηθεί κάμερα ενώ στα παιδιά πραγματοποιούνται εργομετρικά τεστ 3 φορές το χρόνο και παράλληλα είναι διαθέσιμη η χρήση γυμναστηρίου και αίθουσα Trx.
 
«Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά και να προσφέρουμε στα παιδιά ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρχει» επισημαίνει ο Νίκος Βασιλειάδης πληροφορώντας παράλληλα πως για τα παιδιά της ακαδημίας υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΟ Ξάνθης αλλά και τον ΠΑΟΚ.  «Πρέπει να φτιαχτούν και άλλες ακαδημίες για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο περισσότερα παιδιά, γιατί στις γειτονικές περιοχές υπάρχουν περισσότερες ακαδημίες. Πρέπει να γίνουν και άλλες εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου και να γίνουν και άλλες ακαδημίες» είπε ολοκληρώνοντας την περιήγηση μας στις εγκαταστάσεις του Fair Play ο Νίκος Βασιλειάδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.