Η φυλη των φιλων του Κωστα Αρβανιτη

Επίσημη πρώτη για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Οι παρέες γράφουν ιστορία είναι ένα από τα μότο που εμείς στην οικογένεια του «ΠτΘ» αγαπάμε πολύ και υιοθετούμε στο μέτρο του δυνατού.  Ένα από τα μέλη της δικής μας ευρύτερης παρέας είναι και ο Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος και πλέον υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο η σχέση μας πλέον μετρά χρόνια… αρκετά.
 
Υπέρμαχος και ο ίδιος του άνωθεν μότο, αποδεδειγμένα και εμπράκτως, το απόγευμα της Πέμπτης έγινε αποδέκτης της αγάπης και του σεβασμού της δικής του επίσης διευρυμένης «παρέας» της «Φυλής των Φίλων».
 
Μία παρέα από διαφορετικούς χώρους αλλά κοινό τρόπο σκέψης και οραματισμού που πορεύονται μαζί σε δράσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα τα τελευταία 15 χρόνια. Μία παρέα ανθρώπων που διοργάνωσε μία εκδήλωση στήριξης του Κώστα και του νέου του «εγχειρήματος»,  ήτοι της απόφασής του να θέσει εαυτόν στη διάθεση των Ελλήνων πολιτών και να διεκδικήσει την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 

Και ήταν όλοι εκεί, στον επίσης αγαπημένο χώρο του Polis Art Café, στο κέντρο της Αθήνας, για να μιλήσουν για τον Κώστα και να συνδιαλεχθούν για την επόμενη ημέρα της Ευρώπης και το διακύβευμα της εκλογικής αυτής «αναμέτρησης».
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «www.a-sports.gr» μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωσταντινέας, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και πρώην υπουργός – βουλευτής, Στέφανος Τζουμάκας, ο πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ Χαράλαμπος Πουλόπουλος, καθώς και αρκετοί συνάδελφοι του Κώστα μεταξύ των οποίων οι Μαριλένα Κατσίμη και Αλέξανδρος Κλώσσας.
 
Απουσία Ροδοπίτικης εκπροσώπησης αυτή τη μοναδική φορά, εμείς να του ευχηθούμε δια μέσου των σελίδων του «ΠτΘ» καλή επιτυχία, αλλά και καλώς να ορίσει καθότι η «σύναξη» των Θρακιωτών μελών της φυλής των φίλων του Κώστα αναμένεται εντός του προσεχούς διαστήματος.
 

Φωτογραφίες: www.a-sports.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.