Τεχνικες διαχειρισης του εργασιακου αγχους απο τα Αστικα ΚΤΕΛ Κομοτηνης

Συμβουλευτική συνάντηση σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

Τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να διαχειριστούν το εργασιακό άγχος γνώρισαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου τα μέλη και οι εργαζόμενοι του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής στα γραφεία της εταιρείας, στη Συμβουλευτική Συνάντηση με θέμα «Εργασιακό άγχος και τεχνικές διαχείρισης».
 
Την εκδήλωση, που διοργάνωσε η Διοίκηση των Αστικών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, εισηγήτρια ήταν η κ. Ευγενία Θεοχαρίδου,  Κοινωνιολόγος, Επιστημονικής Συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ, η οποία σε μια μορφή αλληλεπίδρασης και επαφής με τους εργαζόμενους μίλησε για τα ζητήματα που μπορεί να τους απασχολούν και πώς μπορούν να τα διαχειριστούν.
 

Η πρωτοβουλία αυτή, τόνισε η κ. Θεοχαρίδου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενός δικτύου που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο, προκειμένου να πληροφορήσει, εξυπηρετήσει και συμβουλέψει εργαζόμενους όσο και ανέργους σε θέματα που τους απασχολούν.
 
Για αυτό και μίλησαν για το εργασιακό άγχος γενικότερα στο χώρο της εργασίας, αντάλλαξαν εμπειρίες, ενώ υπήρξε και αλληλεπίδραση με τους παρευρισκόμενους να αναφέρονται και στα προσωπικά τους βιώματα.
 
Το εργασιακό άγχος άλλωστε διαφέρει από άτομο σε άτομα, με τον οικονομικό παράγοντα να είναι το κυριότερο ζήτημα που παρουσιάζεται, μαζί με την εργασιακή ανασφάλεια, και άλλα θέματα που μπορεί να εντείνουν την κατάσταση.
 
Το Ινστιτούτο γενικότερα έχει κάνει πολλά εργαστήρια, τόσο στην Κομοτηνή όσο και στην Αλεξανδρούπολη, με διάφορα θέματα, καλύπτοντας διάφορες θεματικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα, με εργαζόμενους και εργοδότες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.