Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Ντάμπο» και «Κωδικός Κολιμπρί» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρείς νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα.  Πρόκειται για την οικογενειακή κωμωδία «Στιγμιαία Οικογένεια», την δραματική «Κωδικός Κολιμπρί» με τους Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και το remake της γνωστής ταινίας της Disney Ντάμπο υπό τη σκηνοθετική ματιά του Τιμ Μπάρτον.
 
Επίσης στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζει να προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Captain Marvel» και το θρίλερ «Εμείς» σε σκηνοθεσία Τζόρνταν Πιλ.
 
Τέλος το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως οι ταινίες animation «Το σκυλάκι της βασίλισσας» και «Το πάρκο των θαυμάτων».
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 
Ντάμπο
(3D Προβολή μόνο Σάββατο-Κυριακή 18:30, 2D Προβολή 19:00, Σάββατο-Κυριακή και 17:30, 2D Προβολή Υποτιτλισμένο 20:10)

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά. 

Στιγμιαία Οικογένεια
(19:40, 22:10, Κυριακή μόνο 19:40)

Όταν ο Πιτ (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και η Έλι (Ρόουζ Μπερν) αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια, εξετάζουν την επιλογή της υιοθεσίας. Όταν θα γνωρίσουν τρία αδέρφια, συμπεριλαμβανομένης μιας 15χρονης που κάνει την επανάστασή της (Ιζαμπέλα Μόνερ), θα διαπιστώσουν ότι από εκεί που δεν είχαν κανένα παιδί βρέθηκαν μέσα σε μια νύχτα με τρία. Τώρα, ο Πιτ και η Έλι θα προσπαθήσουν να μάθουν τα κατατόπια του να είσαι γονιός με ξεκαρδιστικό τρόπο με την ελπίδα να γίνουν οικογένεια.

Κωδικός Κολιμπρί
(20:00, 22:20, Κυριακή μόνο 20:00)

Ο Βίνσεντ και ο Άντον δραστηριοποιούνται στις διεθνείς συναλλαγές υψηλής συχνότητας. Θέλουν κάποια στιγμή να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα τους προσφέρει εκατομμύρια. Έρχονται όμως σε αντίθεση με το πρώην αφεντικό τους και η ίδια, μια παρανοϊκή επενδύτρια δε θέλει να τους αφήσει να πετύχουν. 

Εμείς
(21:30)

Η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο, υποδύεται την Αδελαΐδα μια γυναίκα που επιστρέφει στο παραλιακό παιδικό της σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, για ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι. Κυνηγημένη από ένα ανεξήγητο τραύμα από το παρελθόν της και βιώνοντας μια σειρά από μυστηριώδεις συμπτώσεις, η Αδελαΐδα νιώθει την παράνοιά της να φτάνει σε ανησυχητικά επίπεδα καθώς όλο και περισσότερο αισθάνεται και πιστεύει ότι κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της. Αφού έχουν περάσει μια τεταμένη ημέρα στην παραλία με τους φίλους τους, τους Τάιλερς (Ελίζαμπεθ Μος, Τιμ Χάιντεκερ, Κάλι Σέλντον, Νοέλ Σέλντον), η Αδελαΐδα και η οικογένειά της επιστρέφουν στο σπίτι τους. Όταν πέφτει το σκοτάδι, οι Γουίλσον ανακαλύπτουν τις μορφές τεσσάρων ανθρώπων όπως στέκονται ασυνήθιστα στο δρόμο. Η ταινία «Εμείς» ρίχνει μια συμπαθητική αμερικανική οικογένεια ενάντια στον πιο τρομακτικό αντίπαλο: τον εαυτό της.
 
Captain Marvel
(21:00)

Εν μέσω γαλαξιακής πολεμικής σύρραξης μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών, μία πρώην αξιωματικός και πιλότος δοκιμών της πολεμικής αεροπορίας, η Κάρολ Ντάνβερς, γίνεται η πιο ισχυρή ηρωίδα στον κόσμο, όταν η Γη βρίσκεται σε κίνδυνο. Μέσα από την μοιραία αυτή αποστολή που αναλαμβάνει, βρίσκει το αληθινό της εαυτό και ένα τρόπο να χαλιναγωγήσει τις δυνάμεις της. 

Το πάρκο των θαυμάτων
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 18:00)

Η μικρή Τζουν στο δρόμο για το σπίτι της ανακαλύπτει ένα παλιό αυτοκινητάκι από λουνα-παρκ και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά, βρίσκεται στο Πάρκο των Θαυμάτων, το οποίο είχε φτιάξει κάποτε με τη φαντασία της. Χωρίς αυτήν τόσο καιρό το πάρκο φαίνεται παρατημένο και η Τζουν θα πρέπει και πάλι να το ζωντανέψει! 

Το σκυλάκι της βασίλισσας
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 17:40)

Ο Ρεξ είναι ο αγαπημένος σκύλος της βασίλισσας. Το σκάει όμως από το παλάτι και βρίσκεται σε ένα καταφύγιο σκύλων και μπλέκει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα. Εκεί στις δυσκολίες, και μέχρι να τον βρει η βασίλισσα, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.