Το παρελθον διδασκει και το μελλον παρακινει

Το να λέει και να επαναλαμβάνει μονότονα ο οποιοσδήποτε πολιτικός απλά υποσχέσεις, είναι το εύκολο στην πολιτική. Το δύσκολο όμως είναι οι προτάσεις του να είναι τεκμηριωμένες. Για να συμβεί αυτό απαιτείται ψάξιμο, γνώση των προβλημάτων και πρόταση λύσεων που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνομαι και αντιλαμβάνεστε ότι η διαδικασία αυτή απαιτεί χρόνο και δουλειά. Έτσι μου έμαθαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπου διεξήγαγα έρευνα. Βλέπετε, όλα σχετίζονται μεταξύ τους. Είναι καλύτερα να είσαι διαβασμένος παρά να παριστάνεις τον καραγκιόζη. Έτσι κι αλλιώς σύντομα θα αποκαλυφθείς. Εμείς, στο ξεκίνημα για την πόλη του Τάσου Βαβατσικλή αυτό κάνουμε.
 
Μην βιάζεστε αγαπητοί συμπολίτες να ακούσετε ή να διαβάσετε σωρηδόν θέσεις και απόψεις. Για εμένα το «θα» πρέπει να είναι «θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε». Το σκέτο «θα» σημαίνει απαρέγκλιτη δέσμευση. Το «θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε» σημαίνει σύνεση, δουλειά, γνώση αλλά όχι «αερολογίες».
 
Γι αυτό είμαστε παρόντες στο δημοτικό γίγνεσθαι. Για το παρελθόν που διδάσκει και το μέλλον που παρακινεί.
 

*Ο Αθανάσιος Κλωνίδης είναι Dr. Πολιτικός Μηχανικός, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Ξε-κίνημα για την πόλη» του Τάσου Βαβατσικλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.