Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Shazam!» και «Νεκροταφείο ζώων» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρείς νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα.  Ο λόγος για την περιπέτεια φαντασίας με πρωταγωνιστή τον γνωστό ήρωα της DC «Shazam» και την ταινία τρόμου «Νεκροταφείο Ζώων» σε σκηνοθεσία Κέβιν Κολς και Ντένις Βιντμάιερ.
 
Επίσης στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζει να προβάλλεται η δραματική «Κωδικός Κολιμπρί» με τους Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Τέλος το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως οι ταινίες animation «Το σκυλάκι της βασίλισσας» και «Το πάρκο των θαυμάτων» και το remake της γνωστής ταινίας της Disney «Ντάμπο» υπό τη σκηνοθετική ματιά του Τιμ Μπάρτον. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Νεκροταφείο Ζώων
(20:00 και 22:10)

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ (Τζέισον Κλαρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Shazam!
(3D Προβολή 20:30 – 2D Προβολή 19:00 & 21:40)

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη – SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ – κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα.

Κωδικός Κολιμπρί
(21:20)

Ο Βίνσεντ και ο Άντον δραστηριοποιούνται στις διεθνείς συναλλαγές υψηλής συχνότητας. Θέλουν κάποια στιγμή να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα τους προσφέρει εκατομμύρια. Έρχονται όμως σε αντίθεση με το πρώην αφεντικό τους και η ίδια, μια παρανοϊκή επενδύτρια δε θέλει να τους αφήσει να πετύχουν. 

Ντάμπο
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 18:30)

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά. 

Το πάρκο των θαυμάτων
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 18:15)

Η μικρή Τζουν στο δρόμο για το σπίτι της ανακαλύπτει ένα παλιό αυτοκινητάκι από λουνα-παρκ και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά, βρίσκεται στο Πάρκο των Θαυμάτων, το οποίο είχε φτιάξει κάποτε με τη φαντασία της. Χωρίς αυτήν τόσο καιρό το πάρκο φαίνεται παρατημένο και η Τζουν θα πρέπει και πάλι να το ζωντανέψει! 

Το σκυλάκι της βασίλισσας
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 18:00)

Ο Ρεξ είναι ο αγαπημένος σκύλος της βασίλισσας. Το σκάει όμως από το παλάτι και βρίσκεται σε ένα καταφύγιο σκύλων και μπλέκει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα. Εκεί στις δυσκολίες, και μέχρι να τον βρει η βασίλισσα, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.