Ιστοριες που θα αλλαξουν τη ζωη σας

Το βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη «Το Δώρο - Ένα Τετράδιο Θαυμάτων» παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή

Ιστορίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους μοιράστηκε με όσους βρέθηκαν στο Σβούρα Cafe Bar το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης. Ο συγγραφέας βρέθηκε στην Κομοτηνή με αφορμή το βιβλίο του «Το Δώρο – Ένα Τετράδιο Θαυμάτων» που παρουσίασαν τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Key Books»
 
Ο κ. Ξενάκης είναι επιχειρηματίας, ασχολείται πολύ με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης, ενώ κάποια στιγμή άρχισε να γράφει μικρές ιστορίες.
 

Αρχικά τις αναρτούσε στο Facebook, κατόπιν στην Καθημερινή, και τέλος αποφάσισε να τις συγκεντρώσει σε ένα ενιαίο βιβλίο, μεταφέροντας ιστορίες με το νόημα της ζωής για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει τη ζωή που θέλει, μέσα από μικρά, καθημερινά, φαινομενικά ασήμαντα, πράγματα που προσπερνάμε.
 
Αυτό έχει αρέσει πολύ στον κόσμο, σημείωσε ο ίδιος, μιας και πάντα αναζητούν ένα τρόπο για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, απλώς δεν έχει διδαχθεί αυτές τις δεξιότητες. Έτσι άνθρωποι σαν τον ίδιο, που γράφουν αυτά τα βιβλία, αποκτούν ενθουσιώδες κοινό.
 

Παράλληλα ο κ. Ξενάκης έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα με σχολεία, το οποίο ονομάζεται «Ναι μπορώ». Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αφορά δημοτικά σχολεία. Μέχρι τώρα έχει υλοποιηθεί σε 70-80 σχολεία ανά την Ελλάδα, και ελπίζουν να το προχωρήσουν και παραπέρα, βοηθώντας, μέσα από ιστορίες, τα παιδιά να διδάσκονται αξίες και πολύτιμα μυστικά ζωής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.