Επισκεψη «Σπαρτακου» στην Πυροσβεστικη Υπηρεσια Κομοτηνης

Το ζήτημα της μετεγκατάστασης στο επίκεντρο της συζήτησης

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής επισκέφθηκαν υποψήφιοι του Σπάρτακου (Κώστας Καραΐσκος, Πάρις Καλοδημίδης, Τάσος Μιχόπουλος). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, όπως εξηγεί σε σχετική του ανακοίνωση η δημοτική παράταξη, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθεί διεξοδικά ένα διπλό πρόβλημα της πόλης. Αφενός η λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας κι αφετέρου το πρόβλημα της αξιοποίησης του νυν (δημοτικού) οικοπέδου της.
 
Όπως μεταφέρει ο «Σπάρτακος», ο διοικητής Κ. Παπάζογλου αναφέρθηκε εκτενώς στα ζητήματα έλλειψης προσωπικού, παλαιότητας των μέσων, ακαταλληλότητας του χώρου από κάθε άποψη, προσφέροντας μια πλήρη εικόνα της κατάστασης. «Και από την άλλη, ο διάλογος που ακολούθησε σε σχέση με την πολυθρύλητη μετεγκατάσταση της υπηρεσίας στις παρυφές της πόλης – είτε για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης στο σημερινό οικόπεδο είτε για άλλη χρήση του από τον δήμο – απέδειξε όσα από χρόνια λέμε: καμμιά δημοτική Αρχή δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα!».
 
«Όλοι όσοι κατά καιρούς και από πολλά χρόνια αναφέρθηκαν σε “λύσεις” που δήθεν σχεδιάζουν, απλώς πέταξαν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και το ξέχασαν την επόμενη μέρα. Καταλήγουμε λοιπόν ότι ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα θα πάρει την άγουσα για τη λύση του μόνον αν αναλάβουν άνθρωποι που θα νοιάζονται πραγματικά για την πόλη – δηλαδή εμείς» τονίζει κλείνοντας η δημοτική παράταξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.