Αννα Μισελ Ασημακοπουλου: «Δεν πρεπει η Ελλαδα να χασει το τραινο της ψηφιακης εποχης»

Μάχη για να ανακτήσει η χώρα μας την αξιοπρέπειά της θα δώσει η υποψήφια Ευρωβουλευτής, που επισκέφτηκε την Κομοτηνή

Για τις μάχες που θα πρέπει να δοθούν ώστε να ανακτήσει η χώρα την αξιοπρέπειά της και για να διαφυλαχθούν οι αρχές και οι αξίες σε μια Ευρώπη που αλλάζει μίλησε η Βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην Κομοτηνή, το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου, σε συγκέντρωση στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.
 
Η κ. Ασημακοπούλου συνέχισε την επίσκεψή της στην πόλη μας το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Σύλλογο για παιδιά & ενήλικες με ΔΑΔ, Αυτισμό & Asperger και στη συνέχεια βόλτα στο κέντρο της πόλης.


 
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής μίλησε για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, αλλά και για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θεωρεί πως πρέπει να έρθει σύντομα στη χώρα μας.
 
Έτσι θα πρέπει να φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει, να δώσουν τις μεγάλες μάχες, στην Ευρώπη, για τα εθνικά μας συμφέροντα, στον απόηχο της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατά του λαϊκισμού και των άκρων, για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας στην Ελλάδα, που θεωρεί πως δυστυχώς έχουμε χάσει, λόγω των αυταπατών και των κακών χειρισμών του κ. Τσίπρα.
 
Χρειάζεται όμως και μάχη για να έχουν τα παιδιά της Ελλάδας τις ευκαιρίες που δικαιούνται για να προκόψουν στην ψηφιακή εποχή, αλλά και για να νιώσουμε ασφαλείς, την ώρα που τα σύνορα και οι αξίες μας απειλούνται.
 
Η περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, της έχει δείξει πως υπάρχει ένα βουβό κύμα αγανάκτησης, ως και οργής, με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που έχουν τόσα προβλήματα στην καθημερινότητά τους, δεν έχουν ακόμα επικεντρωθεί στις ευρωεκλογές, μιας και περιμένουν να δουν αν θα γίνουν εθνικές εκλογές.
 

Είτε όμως έχουμε είτε δε έχουμε, θα βρεθούν για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια μπροστά σε μια κάλπη, και θεωρεί πως εκεί θα δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι πρέπει να τελειώνουμε με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, να τελειώνουμε με τα ψέματα, και να πάμε και στην Ελλάδα της επόμενης μέρας, γυρίζοντας σελίδα.
 
Κύρια προτεραιότητά της αν εκλεγεί στην ευρωβουλή, σημείωσε, θα είναι τα εθνικά θέματα, αλλά θα αγωνιστεί και για την καλύτερη προσαρμογή στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση και την ψηφιακή εποχή.
 
«Η νέα πραγματικότητά είναι ψηφιακή, και πρέπει η χώρα μας να μην μείνει πίσω, να έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες όλοι μας, και πρωτίστως τα παιδιά μας, για να προκόψουν στη νέα ψηφιακή εποχή» σημείωσε, αναφέροντας πως πλέον οι χρηματοδοτήσεις της ΕΕ στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση, με 9 δις να διατίθενται για την προσαρμογή στην ψηφιακή εποχή. «Δεν πρέπει η Ελλάδα να χάσει το τραίνο της ψηφιακής εποχής, είναι στοίχημα εθνικής επιβίωσης» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.