Ο King Maron καθισε στο θρονο του

Το ξενοδοχείο, που ξεκίνησε από πέρυσι τη λειτουργία του, έκανε τα εγκαίνιά του και είναι έτοιμο να αλλάξει τα τουριστικά δεδομένα στη Μαρώνεια

Να «μεθύσει» τους τουρίστες που θα το επιλέξουν για να γνωρίσουν τη Μαρώνεια, όπως το κρασί του βασιλιά Μάρωνα, που έδωσε στον Οδυσσέα και μέθυσε τον Κύκλωπα Πολύφημο θέλει το ξενοδοχείο King Maron, ένα στολίδι στο νοτιανατολικό άκρο της Ροδόπης, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια για την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν το Σάββατο 20 Απριλίου.
 
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, παρουσία των τοπικών και περιφερειακών αρχών, αλλά και επαγγελματιών από το χώρο του τουρισμού στη Ροδόπη και όχι μόνο.
 

Η μοναδική αυτή ξενοδοχειακή μονάδα, με 44 δωμάτια και 4 σουίτες, ξεκίνησε τη λειτουργία της πέρυσι, προσελκύοντας τουρίστες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία αλλά και την Ελλάδα, και φέτος ελπίζει να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά στην καλοκαιρινή περίοδο, αναδεικνύοντας και τις δυνατότητες που έχει η περιοχή, λίγα μέτρα μακριά από μια υπέροχη παραλία.
 
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο ξενοδοχείο, γνωρίζοντας τους εσωτερικούς του χώρους, με το εντυπωσιακό εστιατόριο και το ήσυχο και φιλικό μπαρ του ξενοδοχείου, αλλά και τις άλλες εγκαταστάσεις, όπως την πισίνα, το γυμναστήριο και το spa, που περιλαμβάνει χαμάμ, τζακούζι, relax & salt rooms. 

Μια καλή αρχή και μια καλύτερη συνέχεια 

Τους καλεσμένους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στα εγκαίνια του ξενοδοχείου, στα ελληνικά, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Stefan Basev, που τόνισε πως τα εγκαίνια έγιναν ένα χρόνο, αφού ξεκίνησε τη λειτουργία του το ξενοδοχείο, όμως αυτός ο χρόνος δεν πήγε χαμένος, μιας και μπόρεσαν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό στους παρευρισκόμενους.
 
Ο κ. Basev είδε για πρώτη φορά το King Maron πριν από 6 χρόνια, όταν είχε επισκεφτεί την Μαρώνεια με φίλους, και εντυπωσιάστηκε από την περιοχή και το ίδιο το ξενοδοχείο.
 

Όταν ξεκίνησε την ανακαίνιση, μιας και ήταν σε πολύ άσχημη  κατάσταση λόγω της πολυετούς εγκατάλειψής του, του είχαν προτείνει να αλλάξει το όνομά του, όμως δεν το έκανε , θεωρώντας πως το όνομά του είναι πολύ καλό, και αξίζει να το αγαπάμε, για αυτό και ήθελε, πριν να γίνουν τα εγκαίνια, να είναι πλήρως λειτουργικό.
 
Όπως εξήγησε ο ίδιος την προηγούμενη σεζόν είχαν περίπου 50% πληρότητα, που ήταν ικανοποιητική για την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, σε μια όχι ιδιαίτερα τουριστική περιοχή, από διάφορες χώρες, όπως Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα, οι οποίοι έφυγαν ευχαριστημένοι, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του.
 

Όμως η επένδυση δεν αξίζει τίποτα, χωρίς τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό, με το προσωπικό του να είναι όλο από την Ελλάδα και την περιοχή, και είναι πολύ ικανοποιημένος από την προθυμία και την ικανότητα που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα.
 
Ήδη έχουν κρατήσεις, και περιμένει σύντομα να έχουν πολύ κόσμο στο ξενοδοχείο, πρόθυμο να γνωρίσει τις ομορφιές της Μαρώνειας. 

Ένα μεγάλο όραμα υλοποιήθηκε 

Το όραμα του επενδυτή ήταν μεγάλο, η υλοποίησή του χρονοβόρα και δύσκολη, όμως η δικαίωσή του από το αποτέλεσμα είναι εξίσου μεγάλη, σημείωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Αθανάσιος Εμμανουηλίδης που ευχαρίστησε τον κ. Basev για το όραμά του να επενδύσει σε μια απομακρυσμένη από τα αστικά κέντρα περιοχή, σε μια ξένη για αυτόν χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε τόσους ανθρώπους να εργαστούν και να συνεισφέρουν στον τόπο τους.
 

Ένας από αυτούς είναι και ο ίδιος, διαβεβαιώνοντας του παριστάμενους, από την πολύχρονη εμπειρία του στον ξενοδοχειακό κλάδο, πως η τολμηρή αυτή κίνηση στον τουρισμό, σε μια παρθένα στον κλάδο περιοχή, και μάλιστα σε μια ξένη χώρα, αποτελεί ένα επενδυτικό ρίσκο, το οποίο όμως εξελίχθηκε σε αυτή την αξιόλογη επιχείρηση, τόσο ως εγκατάσταση όσο και λειτουργία, που έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους μέχρι τώρα φιλοξενούμενούς της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.