Στα διαδικτυακα συγχαρητηρια και στα like ολοι πρωτοι, στο γηπεδο μετρημενοι…

Της έκδοσης

Πριν μία εβδομάδα ο ΓΑΣ Κομοτηνή πανηγύριζε την άνοδο στην Β΄ Εθνική και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συγχαρούν τον Νεοκλή Λεμονίδη και τους αθλητές του για την μεγάλη επιτυχία του αθλητισμού της πόλης.
 
Με δεδομένο πως ακολουθούσε ένα ντέρμπι κορυφής με την πρωτοπόρο Ευκαρπία, οι «Κυανέρυθροι» πίστευαν πως θα «εξαργύρωναν» αυτήν την επιτυχία με ένα κατάμεστο γήπεδο. Αμ δε… Με δεδομένο πως οι φοιτητές της πόλης έχουν φύγει για τα σπίτια τους ενόψει Πάσχα, οι Κομοτηναίοι φίλαθλοι φάνηκε πως δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα από αυτήν τη σημαντική επιτυχία και δεν πήγαν να δώσουν ώθηση στους παίχτες του ΓΑΣ.
 
Αυτό μάλιστα δεν έμεινε ασχολίαστο από την επίσημη σελίδα του ΓΑΣ, που καυτηρίασε την απάθεια των Κομοτηναίων φιλάθλων. «Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες ευχαρίστησαν τους λιγοστούς πιστούς φιλάθλους αλλά απογοητεύτηκαν από την απουσία των πολλών. Ευχαριστούμε όλους που μας συγχάρηκαν στο fb, αλλά τους περιμέναμε και στο γήπεδο να μας δώσουν ώθηση. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας» ανέφερε ο διαχειριστής της σελίδας του ΓΑΣ ενώ επώνυμοι φίλοι του αθλητισμού στάθηκαν στην απουσία του κόσμου από αυτήν την αναμέτρηση.
 
Την απουσία του κόσμου σχολίασε και ο λάτρης του αθλητισμού της περιοχής Γιώργος Μαυρίδης μέσα από προσωπική του ανάρτηση στο FB. «Έφυγαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες και το Κλειστό στον αγώνα του ΓΑΣ Κομοτηνή είχε το μισό κόσμο, από άλλες Κυριακές. Περίμενα -προσωπικά- από τους Κομοτηναίους φιλάθλους να κατακλύσουν το κλειστό και να χειροκροτήσουν την ομάδα της πόλης μας για την άνοδο στη Β΄ Εθνική, μετά από τόσα πέτρινα χρόνια, από την προηγούμενη αγωνιστική και να τους συμπαρασταθούν για τη φετινή υπερπροσπάθεια που έκαναν. Μάταια. Άδικα οι παίκτες περίμεναν κατάμεστο το κλειστό από κόσμο για να τους επιβραβεύσει» ανέφερε ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στα γήπεδα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.