Καθοριστηκαν και επισημα οι χωροι που θα διατεθουν στην κεντρικη πλατεια Κομοτηνης για τα κομματα και τις παραταξεις

Αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να μην παραχωρηθεί χώρος προβολής στην Χρυσή Αυγή και στις παρατάξεις που πρόσκεινται σε αυτήν

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους.
 
Στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής σε πολύ καλό κλίμα οι επικεφαλής των συνδυασμών και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμφώνησαν για τις θέσεις και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για την αξιοποίηση αυτών των χώρων.
 
 Όλοι συμφώνησαν με αυτά που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα  συνεδριάσεων της οικονομικής επιτροπής την Παρασκευή 3 Μαΐου, με τον κ. Φακιρίδη να ζητά εκ νέου να εξαιρεθεί από την παραχώρηση χώρου οτιδήποτε έχει να κάνει με την Χρυσή Αυγή και με όποια παράταξη σχετίζεται με αυτήν, καθώς πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν συμφωνήσουν όλοι σε αυτό τότε η παράταξή του θα απέχει.
 
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης εξέφρασε ξεκάθαρα την αντίθεσή του στις πολιτικές απόψεις της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας όμως πως οφείλουν όλοι να αποφασίσουν με τον μανδύα νομιμότητας και θα αντιτίθεται σε αυτό αν ληφθεί μία τέτοια απόφαση. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο συμφώνησαν στο γεγονός πως δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα κόμμα με τον κ. Πετρίδη να ξεκαθαρίζει πως προσωπικά συγκρούεται με τις πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής αλλά οφείλουν όλοι να ακολουθήσουν στάση νομιμότητας και συμμόρφωσης με το ΦΕΚ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.