Πυρά Σιμιτσή προς Τσίπρα και Κατσιμίγα

10.05.2019 08:06

Για την αναφορά περί μηδενικού έργου κατά την τετραετία Γιαννακίδη

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Τα βέλη της κριτικής του προς τον ανθυποψήφιο για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κώστα Κατσιμίγα στρέφει ο επικεφαλής της «Περιφέρειας σε Δράση» κ. Κωστής Σιμιτσής.

Αφορμή αποτέλεσε η παρουσία του πρώτου στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Ξάνθη και στα όσα είπε για τη περιφερειακή διοίκηση Γιαννακίδη.
 
Όπως εξηγεί ο κ. Σιμιτσής σε γραπτή του τοποθέτηση θα περίμενε από τον επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν μάλιστα αυτοαποκαλείται ανεξάρτητος, να σχολιάσει τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού ότι στη διάρκεια της τετραετίας Γιαννακίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ δεν έγινε σχεδόν καθόλου έργο και ότι όλα έγιναν μετά.
 
Ο ίδιος κατέθεσε το ερώτημα: όταν άκουγε τις δηλώσεις Τσίπρα ο κ. Κατσιμίγας, ο οποίος συμμετείχε στη διοίκηση Γιαννακίδη αλλά σήμερα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, κοκκίνιζε από ντροπή ή από θυμό; Για να διευκρινίσει πως αν έλεγε αλήθεια ο πρωθυπουργός, τότε ο εκλεκτός του υποψήφιος συμμετείχε και ήταν συνυπεύθυνος σε μια ανίκανη διοίκηση. Αν όμως δεν έλεγε αλήθεια, τότε δέχθηκε κατάμουτρα μια προσβολή άνευ προηγουμένου.
 
Ο κ. Σιμιτσής έσπευσε να προκαλέσει -επειδή αυτός και ο περιφερειακός του συνδυασμός  είναι περήφανοι για το έργο της «Κοινωνικής Συμμαχίας» και δεν το παραχωρούν σε κανέναν- τον κ. Τσίπρα και τον εκλεκτό του, τον κ. Κατσιμίγα, να μιλήσουν με αριθμούς, στοιχεία και όχι με κούφια λόγια.
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine