Κερδισε το ζεστο χειροκροτημα του κοσμου το Μουσικο Σχολειο Κομοτηνης

Μουσική συναυλία υψηλού επιπέδου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή μουσική παράσταση απέσπασαν καθηγητές και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής στην μεγάλη συναυλία Έντεχνης Παραδοσιακής – Έθνικ – Κλασικής & Βυζαντινής Μουσικής η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου.

Το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής κλείνοντας 26 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο μουσικό πολιτισμό της Θράκης διοργάνωσε μία εκπληκτική συναυλία με  τη συμμετοχή 80 και πλέον μουσικών, οργανοπαικτών και χορωδίας.

Όλοι οι συντελεστές της συναυλίας ήταν εκπληκτικοί χαρίζοντας στο κοινό μία μαγική μουσική βραδιά με πλούσιο πολυπολιτισμικό χρώμα και πλούσιο ρεπερτόριο

Πριν την έναρξη της συναυλίας τιμήθηκαν για την προσφορά τους με την απονομή τιμητικών πλακετών από τον διευθυντή κ. Ηλία Ιωαννάκη η κ. Χρύσα Παπαδοπούλου και ο κ. Γιάννης Τζατζανάς από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, ο επιχειρηματίας κ. Αντώνης Χούτος  και  δύο καλλιτέχνες της Θράκης  η κ. Αμαλία Δούκα και ο κ. Μπάμπης Σεργκενλίδης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.