Την αναγκη επικρατησης του Ευρωσκεπτικισμου τονισαν 4 υποψηφιοι Ευρωβουλευτες του ΛΑΟΣ

Υποστήριξαν πως το κόμμα τους αντιπροσωπεύει τον Ευρωσκεπτικικισμό, που καλπάζει στην Ευρώπη

Στην Κομοτηνή βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Παράσχος Αγανικόλας, Σταυρούλα Ξουρίδου, Ιωάννης Χαραβόπουλος και Νούλα Βασιλειάδη, προκειμένου να παρουσιάσουν στους πολίτες της Ροδόπης τις θέσεις του κόμματος και να συνομιλήσουν με τον κόσμο της περιοχής προκειμένου να αφουγκραστούν τις ανάγκες τους.
 
Κοινή συνισταμένη όλων των ομιλητών ήταν η ανάγκη ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας σε όλα τα επίπεδα, κατηγορώντας τα αντίπαλα κόμματα για το γεγονός πως δεν θέτουν σε προτεραιότητα τις ανάγκες των Ελλήνων Πολιτών μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, υπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων. Επιπλέον και οι 4 ομιλητές τόνισαν την ανάγκη επικράτησης του κινήματος του Ευρωσκεπτικισμού, μίας καινούργιας τάσης στην Ευρώπη των Εθνών, που σημαίνει ισονομία, ισοτιμία και ισοοικονομία για την Ευρώπη, που θα βλέπει τους πολίτες ως ανθρώπους και όχι ως νούμερα. 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ίδρυσε τον Ευρωσκεπτικισμό 

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ στάθηκαν στη σημασία που έχει η επικράτηση του Ευρωσκεπτικισμού στις φετινές Ευρωεκλογές, γενάρχης του οποίου είναι ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, επιθυμώντας να φέρει ριζικές αλλαγές στις πολιτικές της Ευρώπης. «Για να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει να αλλάξουμε την Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ξουρίδου επισημαίνοντας πως πρέπει να δοθεί «μάχη» για να επιστρέψει το ταμείο μας στην Ελλάδα, που με την υπογραφή του πρωθυπουργού βρίσκεται για 99 χρόνια στις ξένες δυνάμεις.
 
Και οι 4 ομιλητές και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές στάθηκαν στην ανάγκη ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο θα αποτελέσει την πρώτη νίκη για την ανάκτηση της χαμένης εθνικής αξιοπρέπειας, κατηγορώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις πως έχουν παρατήσει τη Θράκη και την έχουν ξεχάσει. «Δεν έχουμε πάρει αυτά που μας αναλογούν και απαιτούμε να μας βλέπουν οι Ευρωπαίοι ως ισότιμα μέλη» υποστήριξε ο κ. Χαραβόπουλος και συμπλήρωσε πως δεν νοείται Ελλάδα χωρίς  Ευρώπη και Ευρώπη χωρίς Ελλάδα αλλά αυτό που οφείλουν όλοι να κατανοήσουν, σύμφωνα με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ  είναι πως η χώρα μας δεν αποτελεί το αποπαίδι αλλά αυτή που ανέδειξε την Ευρώπη. 

Αισιοδοξία για μαζική στήριξη στις Ευρωεκλογές 

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους πως τα εκλογικά νούμερα θα τους δικαιώσουν στις 26 Μαΐου, κατηγορώντας τους αρμόδιους φορείς για ψευδείς δημοσκοπήσεις. «Θα κάνουμε παρέλαση και ας μην μας παίζει καμία δημοσκόπηση, καθώς η αποδοχή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί στις 26 Μαΐου» υποστήριξε ο κ. Αγανικόλας. 

«Αν έμενε ο Καρατζαφέρης στη συγκυβέρνηση ίσως ήταν διαφορετική η πορεία της χώρας» 

Με δεδομένο πως μετά τη συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη έχασε πολλούς υποστηρικτές, δεν έμεινε ασχολίαστο από την κ. Ξουρίδου, η οποία ανάφερε χαρακτηριστικά πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης θυσίασε την πολιτική του καριέρα για το καλό της χώρας, προτιμώντας να σώσει την Ελλάδα και όχι το κόμμα. Πάνω σε αυτό το θέμα ο κ. Χαραβόπουλος επισήμανε πως ο κ. Καρατζαφέρης αποχώρησε από την κυβερνητική συμμαχία επειδή δεν τηρήθηκαν αυτά που συμφωνήθηκαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.