Κυπελλουχος ΕΠΣ Θρακης ο Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου

Επικράτησε στην παράταση της μαχητικής Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού ΕΠΣ Θράκης επικρατώντας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1 στην παράταση σε έναν αγώνα γιορτή για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης στο κατάμεστο ΔΑΚ Κομοτηνής.
 
Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προηγήθηκε με τέρμα του Ρομπέρ για να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος το Σιδηροχώρι με τον Γάιδα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ξενάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ιάσμου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και δίνοντας στην ομάδα το τρόπαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε συμπολίτη μας με πρόβλημα υγείας. 

Οι βραβεύσεις και τα Happenings στο πλαίσιο του τελικού 

Η ΕΠΣ Θράκης για ακόμα μία χρονιά θέλησε να δώσει χαρακτήρα γιορτής στον τελικό και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και στην ανάπαυλα ενώ το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου απέσπασαν τα κορίτσια της σχολής χορού Let’s Dance. 

Τιμήθηκαν τα μέλη της ομάδας του 2009 που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 

10 χρόνια συμπληρώθηκαν από την μεγάλη στιγμή της κατάκτησης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ενώσεων από την ΕΠΣ Θράκης. Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΣ αποφάσισαν να βραβεύσουν τα μέλη και τον προπονητή εκείνης της ομάδας, έτσι ώστε να αποτελούν «φάρο» για τις επόμενες γενιές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής τους κ. Γεμενετζής παρέλαβαν μία αναμνηστική πλακέτα και στο τέλος βγήκαν μία αναμνηστική φωτογραφία. 

Τιμήθηκε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής για την προσφορά της στον αθλητισμό της Ροδόπης 

Με δεδομένο πως ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο πλαίσιο των Ελευθερίων Θράκης 2019, συμβολή στη διοργάνωση του τελικού είχε και ο Δήμος Κομοτηνής. Για τον λόγο αυτό ο κ. Γαβριηλίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στην κ. Λιβεριάδου για την προσφορά της στον αθλητισμό της Ροδόπης και την άριστη συνεργασία που έχει η ΕΠΣ Θράκης με τον Δήμο Κομοτηνής. 

Έκλεψαν την παράσταση τα παιδιά της σχολής χορού Let’s Dance 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε χορευτική επίδειξη από κορίτσια και αγόρια της σχολής χορού Let’s Dance που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού, που γέμισε τις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.