Τι πταιει, που παλι μειναμε χωρις εκπροσωπο της Κυβερνησης;

Της έκδοσης

Μόνο του έμεινε πάλι το στεφάνι του εκπροσώπου της Κυβέρνησης στην Κομοτηνή, μιας και για πολλοστή φορά, δεν εμφανίστηκε κάποιος εκπρόσωπος της κεντρικής εξουσίας. Είναι γεγονός πως στην Κομοτηνή έχουμε συνηθίσει το στήσιμο από εκπροσώπους της κυβέρνησης, και δεν μας κάνει πια εντύπωση, όμως θα πρέπει να σημειώσουμε πως φέτος η Κυβέρνηση δεν εκπροσωπήθηκε ούτε στα Ελευθέρια στην Αλεξανδρούπολη.
 
Πάντως η Υπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης) κ. Ελευθερία Χατζηγεωργίου που ρωτήθηκε για το θέμα, σημείωσε πως η ενημέρωση που έχει είναι ότι δεν ζητήθηκε εκπρόσωπος από την ελληνική Κυβέρνηση, ούτε στην Κομοτηνή ούτε στην Αλεξανδρούπολη, και σημείωσε πως την ευθύνη φέρει η τοπική αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας πως επειδή πλησιάζουν οι εκλογές της ΤΑ, δεν έχουν νόημα τέτοια μικροπολιτικά παιχνίδια.
 
Για να κάνουμε το δικηγόρο του διαβόλου, δεν θυμόμαστε παλιότερα οι διάφοροι εκπρόσωποι να μας ρωτούν για το αν θα έρθουν ή όχι, αλλά και όταν ήταν να έρθουν, όπως πέρυσι ο τότε υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, να μας αφήνουν «ξεκρέμαστους» την τελευταία στιγμή.
 
Άλλωστε και άλλες φορές είχαμε κάνει αναφορά στην έλλειψη εκπροσώπου, δεν θυμόμαστε να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αντίδραση από την κεντρική εξουσία. Είναι ίσως το ότι άλλαξε η Υπουργός, είναι ότι πλησιάζουν εκλογές, είναι ότι όλοι πρέπει να δημιουργήσουμε εντυπώσεις; Θα το δούμε στην επόμενη παρέλαση…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.