Οι Chefs του ΔΙΕΚ Κομοτηνής ετοιμάζουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα

17.05.2019 12:22

Εκδήλωση «Street Food» το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία Ειρήνης

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει εκδήλωση «STREET FOOD» της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)  ο Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00πμ  στην Κεντρική Πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή.
 
Εξήντα καταρτιζόμενες/οι της ειδικότητας Chefs, με την καθοδήγηση των έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτών/τριών, θα μαγειρέψουν live και θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στην προετοιμασία μπουφέ. Θα ετοιμάσουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα και λιχουδιές για να τις προσφέρουν στους επισκέπτες της εκδήλωσης στην πόλη μας.
 
Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις εξωστρέφειας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής που ετησίως υλοποιούνται, μέσω της οποίας αναδεικνύεται και προβάλλεται η υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρέχεται στο Δ.ΙΕΚ, τόσο στην ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) όσο και στις άλλες ειδικότητες που κάθε χρόνο λειτουργούν στη σχολή.
 
Η εκδήλωση «Street Food» επικουρείται επίσης από καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών και πραγματοποιείται με τη χορηγία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής.
 
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις του.
 
Info
Η είσοδος είναι ελεύθερη

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine