Οι Chefs του ΔΙΕΚ Κομοτηνης ετοιμαζουν γλυκα και αλμυρα κερασματα

Εκδήλωση «Street Food» το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία Ειρήνης

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει εκδήλωση «STREET FOOD» της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)  ο Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00πμ  στην Κεντρική Πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή.
 
Εξήντα καταρτιζόμενες/οι της ειδικότητας Chefs, με την καθοδήγηση των έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτών/τριών, θα μαγειρέψουν live και θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στην προετοιμασία μπουφέ. Θα ετοιμάσουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα και λιχουδιές για να τις προσφέρουν στους επισκέπτες της εκδήλωσης στην πόλη μας.
 
Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις εξωστρέφειας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής που ετησίως υλοποιούνται, μέσω της οποίας αναδεικνύεται και προβάλλεται η υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρέχεται στο Δ.ΙΕΚ, τόσο στην ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) όσο και στις άλλες ειδικότητες που κάθε χρόνο λειτουργούν στη σχολή.
 
Η εκδήλωση «Street Food» επικουρείται επίσης από καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών και πραγματοποιείται με τη χορηγία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής.
 
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις του.
 
Info
Η είσοδος είναι ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.