Επισκεψεις και ομιλια ευρωβουλευτων του ΚΙΝΑΛ στην Κομοτηνη

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 θα επισκεφθούν την Κομοτηνή οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου και Γιάννης Δάλμας στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.
 
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης επί της οδού Καβείρων, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές 2019, με χαιρετισμούς του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, των υποψηφίων ευρωβουλευτών Νίκου Παπανδρέου, Γιάννη Δάλμα, Παύλου Δαμιανίδη και Σαδουλά Σεβτζάν καθώς και του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κωστή Σιμιτσή.
 
Προηγουμένως, το κλιμάκιο των στελεχών και των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΑΛ θα έχει σειρά συναντήσεων στην Π.Ε. Ροδόπης σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί ως εξής:  
 
10.15 π.μ., επίσκεψη στην γαλακτοβιομηχανία «Τυροκομικά Δουκίδη» στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής
11.00 π.μ., επίσκεψη στον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη
12.00 π.μ., επίσκεψη στο Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης  «Άγιοι Θεόδωροι»
13.00 μ.μ., επίσκεψη στην αγορά των Σαπών, γεύμα με τοπικούς φορείς και μέλη του ΚΙΝΑΛ από τον δήμο Μαρωνείας-Σαπών
16.00 μ.μ., επίσκεψη στον «Μειονοτικό Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Λυκείου Ν. Ροδόπης», στον ομώνυμο οικισμό του Λυκείου του δήμου Αρριανών
17.00 μ.μ., επίσκεψη στο Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή
18.30 μ.μ., συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Θράκης στον χώρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης
19.00 μ.μ., κεντρική εκδήλωση της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ροδόπης στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης        

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.