Για τον Αντωνη Γραβανη υποψηφιο δημαρχο Κομοτηνης που ξεχωριζει

  • Οκτώ ημέρες μόνο έμειναν μέχρι την Κυριακή της 26ης Μαΐου 2019 και το Δημοτικό εκλογικό τοπίο ξεκαθάρισε ήδη.
  • Ο κύβος ερρίφθη.
  • Νέος Δήμαρχος Κομοτηναίων θα είναι ο ελπιδοφόρος ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ.
  • Συναισθανόμενος τις μεγάλες και ηυξημένες ευθύνες που θα του αναθέσει το εκλογικό σώμα του Δήμου Κομοτηναίων, πυρετωδώς ετοιμάζεται και σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της Δημαρχιακής του θητείας.
  • Επί τη αναλήψει των καθηκόντων του ως Δημάρχου την 1η Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους μας επιφυλάσσει την πρώτη του μεγάλη έκπληξη.
  • Επί των ημερών της θητείας του αναμένεται να ζήσουμε ως Δημότισσες και ως Δημότες στιγμές μοναδικές, συναρπαστικές, ανεπανάληπτες και αξέχαστες.
  • Το γόητρο της Κομοτηνής και των οικισμών της θα απογειωθεί. Θα αποκτήσουν τη δική τους νέα ταυτότητα. Θα καταστούν πόλοι έλξης χιλιάδων επισκεπτών και τουριστών, που θα απογειώσουν πρωτίστως την αγορά. Η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης και των οικισμών θα ανέλθει σε πρωτόγνωρα αυξητικά επίπεδα.
  • Η Κομοτηνή ως πρωτεύουσα της Θράκης και ως αυτοδιοικητικό, δικαστικό και πανεπιστημιακό κέντρο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ως πύλη εισόδου ενός και πλέον εκατομμυρίων τουριστών το χρόνο, από τα βόρεια σύνορα της Ροδόπης, θα αποκτήσει την αίγλη που της πρέπει και της αρμόζει. Οι δράσεις που θ’ αναληφθούν από μέρους του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΑΒΑΝΗ ως Δημάρχου θα έχουν θεαματικά πρωτόγνωρα αποτελέσματα για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και όχι μόνο.
  • Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ είναι ο Δήμαρχος που εναγωνίως περιμέναμε δεκαετίες τώρα να μας έλθει από το μέλλον. Πρέπει να τύχει της ευρύτατης εκλογικής στήριξης από το εκλογικό σώμα του Δήμου Κομοτηναίων ώστε να μπορεί να υλοποιήσει το όραμά του για την Κομοτηνή και τους οικισμούς της.
  • Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΑΒΑΝΗ είναι ότι έχει άριστη γνώση των τοπικών θεμάτων και ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Κομοτηνής.
  • Αυτή τη δυνατότητα του την παρέχει η συνεχής άσκηση των καθηκόντων του ως αιρετού Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι σήμερα επί δωδεκαετία από την ηλικία των 25 ετών.
  • Έχει υψηλότατο επιστημονικό υπόβαθρο άκρως απαραίτητο και αναγκαίο στοιχείο ενός σύγχρονου δυναμικού αιρετού άρχοντα. Διατηρεί άριστες επαφές με εξέχουσες προσωπικότητες της κεντρικής πολιτικής σκηνής του τόπου μας, ενώ είναι άριστος γνώστης της νομοθεσίας περί Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για απορρόφηση κονδυλίων. Εάν συμβεί και είναι βέβαιο ότι θα συμβεί τούτο, ότι δηλαδή νέα άτομα αλλά και παλαιότερα με βαρύ πολιτικό προφίλ της Ελληνικής κεντρικής πολιτικής ζωής της Ελλάδας θα αναλάβουν καίριες θέσεις ευθύνης σε όργανα Διοίκησης της Ε.Ε. στις Βρυξέλες και όχι απλά σε θέση Επιτρόπου ή Ευρωβουλευτών, ο Δήμος Κομοτηνής θα είναι προνομιούχος στη δυνατότητα πρόσβασης στα εκεί κέντρα λήψης αποφάσεων. Αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΑΒΑΝΗ θα έχει ως συνέπεια την άμεση ενημέρωση, τον κατάλληλο σχεδιασμό και προγραμματισμό προς απορρόφηση κονδυλίων για υλοποίηση καίριων και σημαντικότατων έργων που θα αναμορφώσουν ριζικά το Δήμο Κομοτηνής και θα του καταστήσουν πρότυπο λειτουργίας.
  • Καλούμεθα όλοι οι δημότες και όλες οι δημότισσες του Δήμου Κομοτηνής, να προσέλθουμε πρωτίστως στη Δημοτική κάλπη την Κυριακή της 26ης Μαΐου 2019 για να ψηφίσουμε.
  • Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στην ιστορία της Κομοτηνής και των οικισμών της ας προτάξουμε όλες και όλοι εμείς σε τι τόπο θέλουμε να ζούμε. Πώς πρέπει να είναι ο τόπος αυτός. Πώς πρέπει να περνάμε την καθημερινότητά μας. Πώς πρέπει να περνούν τα χρόνια της ζωής μας.
  • Θέλουμε Δήμαρχο ελπιδοφόρο, οραματιστή, αποφασιστικό, μαχητικό, συγκρουσιακό, παρεμβατικό που να αξιώνει, να απαιτεί, να διεκδικεί και να δημιουργεί, ή θέλουμε Δήμαρχο απλό διαχειριστή μιας άνευρης και συνήθους αναχρονιστικής αντίληψης, χωρίς συγκρούσεις και παρεμβάσεις, χωρίς στοχεύσεις, χωρίς ελπιδοφόρες προοπτικές, χωρίς οραματισμούς.
  • Ήλθε η ώρα ν’ αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Κομοτηνής.
  • Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ συμβολίζει την αλλαγή, την ελπίδα, την προσδοκία για μια όμορφη καθημερινότητα σε μια καθαρή ανανεωμένη και αναμορφωμένη Κομοτηνή και σε καθαρούς οικισμούς όπου τα σημάδια της μέριμνας, της φροντίδας και του αμέριστου ενδιαφέροντος να είναι έκδηλα, ορατά και χειροπιαστά

Εύχομαι σ’ όλους και όλες εμάς που ψηφίζουμε στο Δήμο Κομοτηνής να πρυτανεύσει η λογική της πραγματικής αλλαγής σελίδας και να εκλέξουμε και αναδείξουμε νέο Δήμαρχό μας τον ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΑΒΑΝΗ, σύσσωμοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Είναι βέβαιο πως η ιστορία θα μας δικαιώσει όλους και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ θα μείνει στη συνείδηση όλων μας ως «ο Δήμαρχος της καρδιάς μας».
 

*Ο Κωνσταντίνος Μ. Μορφακίδης είναι Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.