Ντινος Χαριτοπουλος: Ιστορικη πρωτευουσα του δημου Μαρωνειας-Σαπων θα καθιερωθει η Μαρωνεια

Επανεκκίνηση στο δήμο Μαρωνείας-Σαπών ζητούν οι κάτοικοι της Μαρώνειας, των Προσκυνητών και του Ιμέρου

Πρωτοφανείς συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Μαρώνεια, στους Προσκυνητές και στον Ίμερο στις οποίες μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.
 
Η παρουσία, η υποδοχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν πρωτοφανείς και η επιθυμία τους για επανεκκίνηση στο δήμο Μαρωνείας-Σαπών  έκδηλη.
Στη Μαρώνεια ο Ντίνος Χαριτόπουλος δεσμεύτηκε για την λειτουργία της αντιδημαρχείας πολιτισμού στον ιστορικό αυτό οικισμό.
 
Επίσης δεσμεύτηκε για την ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού των αρχαιοτήτων, των παραλιών, του λιμανιού, της γαστρονομίας και της φυσικής ομορφιάς.
 
Δήλωσε ακόμη ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες για να χαρακτηριστεί η Μαρώνεια ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Μαρωνείας-Σαπών και να καταστεί το πολιτιστικό, θρησκευτικό, ιστορικό κέντρο του δήμου.
 
Στους Προσκυνητές έδωσε έμφαση στον πρωτογενή τομέα, στην αξιοποίηση του σχολείου και της παραλιακής ζώνης ενώ στον Ίμερο ανάμεσα στα άλλα δεσμεύτηκε για τη λειτουργία του τουριστικού περιπτέρου, τη δημιουργία κάμπινγκ και την επίλυση των προβλημάτων του λιμανιού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.