Δυο μεταλλια για το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο επέστρεψαν οι αθλήτριές του από Διεθνές τουρνουά στην Κροατία

Με δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, επέστρεψαν δύο αθλήτριες του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από το Διεθνές τουρνουά πάλης το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Κροατία.
 
Στο τουρνουά πάλεψαν η Νικολέτα Μπάρμπα, στην κατηγορία των 66 κιλών, και η Αγάπη Αμπελίδου στην κατηγορία των 46 κιλών, επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.
 
Όπως σημείωσε ο προπονητής τους κ. Θόδωρος Καρυπίδης, οι δύο αθλήτριες πάλεψαν πολύ καλά, με την Νικολέτα Μπάρμπα να κάνει εξαιρετικό αγώνα και να αναδεικνύεται πρώτη.
 
Η Αγάπη Αμπελίδου, έκανε επίσης εξαιρετικό αγώνα, όμως στον τελικό έκανε ένα λάθος απέναντι στην αντίπαλό της, την οποία είχε νικήσει εύκολα στο πρόσφατο τουρνουά Ακρόπολις, και ηττήθηκε, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
 
Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στις αθλήτριες να πάρουν εμπειρίες για το μέλλον, και να δείξουν το πολύ καλό επίπεδο, στο οποίο βρίσκονται.
 
Στις 23 Μαΐου αναλαμβάνουν δράση τα αγόρια του Συλλόγου, ο Απόστολος και ο Θόδωρος Τρίτσκας, που θα ταξιδέψουν σε τουρνουά στο Κίρτζαλι, ενώ από τον Ιούνιο ξεκινούν τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με πρώτο αυτό των νεανίδων στην Ισπανία, όπου θα ταξιδέψει η πρωταθλήτρια Ελλάδας Αθηνά Γιαγτζόγλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.