Μουσικη πανδαισια απο το Ωδειο Κοψα

Γέμισε το Ίδρυμα Παπανικολάου κατά τη διάρκεια του Πολιτιστικού Διημέρου - Το πιο ζεστό χειροκρότημα δέχθηκαν μαθητές και μαθήτριες του Ωδείου

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Πολιτιστικό Διήμερο του Ωδείου Κόψα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να παρουσιάσουν μουσικά κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών  μπροστά στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου και τους γονείς να δουν με ικανοποίηση την πρόοδο τους. Πάνω από 150 παιδιά  μέσα από ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις έδειξαν πως έχουν αποκτήσει μουσική κουλτούρα και κατέπληξαν το κοινό.


 
Η εκδήλωση αποτελεί τα τελευταία χρόνια θεσμό της τοπικής μουσικής εκπαίδευσης, με το Ωδείο Κόψα να αποδεικνύει μέσα από τις δράσεις του ότι επενδύει στην μουσική καλλιέργεια με ποιότητα, υπευθυνότητα αλλά και πρωτοτυπία.
 
Γονείς και φίλοι των παιδιών συνεχάρησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο του εαυτό, ενώ εγκωμιαστικά σχόλια δέχθηκε και ο Διευθυντής του Ωδείου Δημήτρης Κόψας. 

Έτος δημιουργίας και το 2019 για το Ωδείο Κόψα 

Αυτό το πολιτιστικό διήμερο δεν ήταν η μοναδική εκδήλωση για το Ωδείο Κόψα, καθώς από την αρχή της χρονιάς διοργανώνει δράσεις με στόχο την εξωστρέφεια και την γνωριμία του κοινού με την μουσική. Τον Φεβρουάριο η αρχή έγινε με την συμμετοχή του Ωδείου στη δράση  «ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα» ενώ ακολούθησε η συμμετοχή στη συναυλία Βυζαντινής και Θρησκευτικής Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής. Μάλιστα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κιθάρας που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, το Ωδείο Κόψα ήταν το μοναδικό ωδείο της Κομοτηνής με διακρίσεις, στην κατηγορία έως 11 ετών, όπου και κατέκτησε 3 βραβεία και στην κατηγορία έως 13 ετών, όπου κατέκτησε 1 βραβείο ενώ πριν μία εβδομάδα στο πλαίσιο των Ελευθερίων Θράκης 2019 πραγματοποιήθηκε συναυλία στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.