Κομοτηνη με οραμα και ρεαλισμο θελει ο Γιαννης Γκαρανης

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής με την «Κοινωνία πολιτών»

Σε ένα κατάμεστο ΡΕΞ, παρουσία πολλών νέων αλλά και παλιότερων στελεχών της παράταξης, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής με την «Κοινωνία Πολιτών» κ. Γιάννης Γκαράνης.
 
Ο κ. Γκαράνης άνοιξε την ομιλία του τονίζοντας ότι προχωράν όλοι μαζί, στα υπέροχα και μαγικά μονοπάτια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα μονοπάτια της υπηρέτησης των πολλών, και των τεράστιων δυνατοτήτων του τόπου, που θα βασίζεται πρώτα από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό.
 

Έτσι είναι μια παράταξη που εμπιστεύεται και επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, που έμενε για χρόνια στο περιθώριο και την αφάνεια, για να μπορέσει η Κομοτηνή να οικοδομεί με επάρκεια το παρόν της και να βλέπει με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον της.
 
Για αυτό και ‘όπως τόνισε πιστεύουν στην ισότιμη ανάπτυξη που θα βασίζεται στην εμπειρία, την εντιμότητα τη διαφάνεια, τη σοβαρότητα και την ανοιχτή σκέψη των ανθρώπων που είναι μαζί τους.
 

Άλλωστε αυτοί γνωρίζουν, σύμφωνα με τον κ. Γκαράνη, πως οι μεγαλόστομες διακηρύξεις δεν έχουν κανένα απολύτων νόημα, αλλά μετρούν οι στοχευμένες πράξεις, η εμπειρία και η γνώση.
 
Αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές για το λαό της Κομοτηνής, σημείωσε, μιας και θα αποδείξουν για τρίτη φορά ότι η πόλη έχει αφήσει πίσω της τις πρακτικές της προχειρότητας και του εύκολου εντυπωσιασμού.
 
Ο κ. Γκαράνης στη συνέχεια παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος της παράταξης, όπως η κοινωνική πολιτική, που περιλαμβάνει ενίσχυση των υφιστάμενων δομών και δημιουργία νέων, όπως η δομή υποστήριξης ανέργων συνδημοτών μας αλλά και την ενίσχυση της προσβασιμότητας σε πόλη και παραλιακό μέτωπο.
 

Στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού μίλησε για την αξιοποίηση και διεύρυνση των υποδομών και των εγκαταστάσεων, αλλά και την υποστήριξη των δραστηριοτήτων, ενώ στον τομέα της παιδείας έδωσε έμφαση στην συνεργασία με το ΔΠΘ.
 
Όσο για τις υποδομές, σημείωσε πως μαζί με τα έργα που προχωρούν αυτή την περίοδο, θα στηρίξουν την περεταίρω επέκταση του ιστορικού Κέντρου, την ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών, ενώ δίνουν έμφαση και στην στήριξη της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης μέσω παρεμβάσεων και έργων.
 

Κλείνοντας ζήτησε από όλους τους πολίτες της Κομοτηνής να έρθουν μαζί τους στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει, δίνοντας την πολιτική τους έγκριση για να συνεχίσουν τον αγώνα για συνεχώς καλύτερες ημέρες, χωρίς πισωγυρίσματα και αδιέξοδες πολιτικές.
 
Άλλωστε τόνισε πως η Κομοτηνή που θέλουν είναι μια Κομοτηνή με όραμα και ρεαλισμό, με συνέπεια και σεβασμό, με ανθρώπινο πρόσωπο χωρίς διαχωρισμούς και με αναπτυξιακό χαρακτήρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.