O Χρηστος Θηβαιος live στη Λεσχη Κομοτηναιων

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει στη Λέσχη Κομοτηναίων με την μουσική παράσταση «Βόλτα στα Εξάρχεια».

Η παράσταση που ξεχώρισε, συζητήθηκε και αγαπήθηκε τον χειμώνα που μας πέρασε, περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα! Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα. Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα.

Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.«Ρε μπαγάσα, εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά, οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα. Είμαστε έμποροι ονείρων… Γι’ αυτό άντε και καλή τύχη μάγκες». Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια «Βόλτα στα Εξάρχεια», τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός.

Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων. Στο πρόγραμμα ο Χρήστος Θηβαίος συμπεριλαμβάνει επίσης όσα τραγούδια του έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.
Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.
Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές
 
Info
Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 2531401408

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.