Αιχμες απο τον Τ. Βαβατσικλη για την προεκλογικη διαδικασια

«Συμμετείχαμε στον αγώνα για την ελπίδα των πολλών αυτής της πόλης»

Για εξαγορά συνειδήσεων και ευτελισμό των δημοκρατικών διαδικασιών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του, που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης, ο επικεφαλής του «Ξε-Κινήματος για την πόλη» κ. Τάσος Βαβατσικλής. Παράλληλα ο ίδιος ευχαριστεί «όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας» και ξεκαθαρίζει πως  «θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δημοτικό συμβούλιο και μέσα στην κοινωνία, με όλες τις δυνάμεις που μας έδωσαν οι δημότες με τη ψήφο τους». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Συμμετείχαμε σε μια άνιση μάχη, μέσα σε πολλές αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε ως παράταξη. Μια διαρκή μάχη, κατά την προεκλογική περίοδο, ενάντια σε φήμες και αποκλεισμούς. Ενάντια σε διαπλοκές, σε εξαγορά συνειδήσεων και στον ευτελισμό των δημοκρατικών διαδικασιών. Σε ένα διαρκή πόλεμο απέναντι σε μια κακομαθημένη ελίτ, απέναντι στο κατεστημένο που διαμορφώνεται στην τοπική κοινωνία και την χειραγωγεί.
 
Δίνουμε τη μάχη για να σταματήσει η οπισθοδρόμηση στο Δήμο μας. Για να φέρουμε ξανά τις δημοκρατικές δυνάμεις, τον πολίτη, το δημότη στο προσκήνιο της τοπικής πολιτικής ιστορίας. 
 
Συμμετείχαμε στον αγώνα για την ελπίδα των πολλών αυτής της πόλης. Πήραμε τα μηνύματα από τις εκλογές και θα βγάλουμε ψύχραιμα τα πολιτικά μας συμπεράσματα, για τις παραλείψεις και τα λάθη μας. 
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, με το ψηφοδέλτιο μας και τους δημότες που μας πίστεψαν, μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν θα τους προδώσουμε, ούτε θα τους εγκαταλείψουμε. Θα είμαστε παρόντες δίπλα τους, με τους θεσμικούς μας ρόλους και ως πολίτες στις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους. 
 
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δημοτικό συμβούλιο και μέσα στην κοινωνία, με όλες τις δυνάμεις που μας έδωσαν οι δημότες με τη ψήφο τους, για το καλό της πόλης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για να κρατήσουμε ψηλά σε κύρος, δύναμη και αξιοπρέπεια την πόλη και το Δήμο.
 
Θα επανέλθουμε… Μέχρι την τελική νίκη!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.