«Οι πολιτες να προσελθουν στις καλπες και τη δευτερη Κυριακη»

Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον τόπο μας» Γιάννη Σταυρίδη

Μήνυμα συμμετοχής των πολιτών και κατά την επαναληπτική ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής στο δήμο Μαρωνείας Σαπών στέλνει ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Τόπο μας» κ. Γιάννης Σταυρίδης. Ο ίδιος αφού ευχαριστεί όσους στήριξαν τον δημοτικό συνδυασμό κατά την πρώτη Κυριακή στέλνει το μήνυμα ότι «θα συνεργαστούμε για να πάει ο τόπος μπροστά με όλους εκείνους τους ανθρώπους που ζητούν να κλείσουν οριστικά οι λογαριασμοί με το παρελθόν».
 
Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Σταυρίδη:
 
«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου οδηγούν την παράταξή μας στο δεύτερο γύρο. Δεδομένων των συνθηκών και της πίεσης κάτω από την οποία αυτή η αναμέτρηση διεξήχθη, εκτιμούμε ότι πρόκειται για μία ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.
 
Μία νίκη εκείνων των δυνάμεων του τόπου που επικροτούν το ήθος, την σεμνότητα, τη λογοδοσία, που σέβονται τον δημότη και το δημοτικό προϋπολογισμό, που εναντιώνονται σε καταστροφικές για το περιβάλλον επιδιώξεις.
 
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους συνδημότες που μας ψήφισαν και μας στήριξαν έμπρακτα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους υποψηφίους συμβούλους είτε εκλέχθηκαν είτε όχι. Για την παράταξή μας ο αγώνας ήταν είναι και θα είναι πάντα συλλογικός. Έδωσαν όλοι την ψυχή τους εμφορούμενοι από την αγάπη για τον τόπο μας και τη διάθεση για προσφορά χωρίς ανταλλάγματα.
 
Η παράταξή μας πιστεύει ότι οι δυνάμεις της κοινωνίας που επικροτούν τις θέσεις αυτές και επιζητούν μία δυναμική η οποία θα αποτρέψει ένα καταστροφικό πισωγύρισμα, είναι πλειοψηφικές.
 
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συνδημότες, είτε μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή είτε όχι, να προσέλθουν στις κάλπες και με την ψήφο τους να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμα για μία νέα αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα.
 
Τονίσαμε επανειλημμένα ότι θα συνεργαστούμε για να πάει ο τόπος μπροστά με όλους εκείνους τους ανθρώπους που ζητούν να κλείσουν οριστικά οι λογαριασμοί με το παρελθόν. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς…
 
Που αφήνουν πίσω τους αυτά που διαχωρίζουν και προτάσσουν μόνο το κοινό καλό και συμφέρον.
 
Να θεμελιώσουμε μαζί στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, που ούτως ή άλλως ο νόμος στο γράμμα αλλά και το πνεύμα του επιβάλλει, την επόμενη μέρα για ένα Δήμο πρότυπο σημείο αναφοράς, για ένα Δήμο στον οποίο θέση θα έχουν όλοι, για έναν Δήμο στον οποίο την μοίρα του θα την αποφασίζουν οι πολλοί και όχι ο ένας.
 
Εμπρός λοιπόν για μία νέα νίκη, για μία νέα προοπτική για τον τόπο και τους ανθρώπους του!».
 

Γιάννης Σταυρίδης ,υποψήφιος Δήμαρχος 
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.